Nejste přihlášen/a.
Mám dva dotazy. Asi lehké, ale jsem samouk, tak nevím. Vždycky jsem si myslel, že u emailových adres nezáleží zda je píšete velkými nebo malými písmeny. Teď jsem se ale přesvědčil, že tomu tak není. Tak jak to tedy je? A druhý dotaz. Na kolik emailových adres nejvíc lze zaslat email?
horak : Nešlo by to napsat trošku srozumitelněji?
Jsem si tedka zkoušel poslat na email zprávu a výsledek je takový,že mně zpráva email přišel aji když sem měl všechny písmena velký ,aji když sem měl směsku velkých a malých.
Takže je to asi jedno...
doplněno 25.03.13 15:19:mám také seznam.cz
to za zavináčem "musí" být nezávislé na velké/malé. To před zavináčem je doporučeno, aby bylo taky nezávislé.
Mám email např. karel 152@seznam.cz ale pokud napíšu KAREL152seznam.cz už je to jiný email. Takže to tak není!
Ten mail "karel152" na seznamu je tvůj mail, mail někoho nebo jen příklad? - že bychom to vyzkoušeli...
doplněno 25.03.13 16:58:Ringo - tek jsme to před chvílí ´testli´, Praivo a já - a došly maily adresované malými i velkými písmeny.
A - přiznám se, že jsem také ještě nepotkal case-senzitivní mailovou adresu.
doplněno 26.03.13 14:45:Luke237: Ano - v prorietálních řešeních ano - obecně ne...
ještě nepotkal case-senzitivní mailovou adresuNektere Unixove systemy, ktere maji prime dorucovani posty bez kontroly hlavicek, to chteji placat primo do adresaru uzivatelu, ktere si prectou v hlavicce. A protoze na Unixu se rozlisuji v uzivatelskych kontech velka a mala pismena, tak takovy uzivatel pochopitelne nemohl byt nalezen.
Dnes, kdyz uz prakticky vsichni jedou pres jen nekolik stejnych, podle doporuceni prednastavenych postovnich serveru, tak k tomu nedochazi.
A bavíme se zde o adresa kam email posíláš nebo o tom když se přihlašuješ ke svému emailu? U adresáta by to mělo být jedno a nikdy jsem nezažil že by to byl problém, pokud ten email ale zadáváš jako své přihlašovací jméno tak tak samozřejmě rozdíl je.
Omlouvám se všem za dezinformaci. Jeden email jsem měl Miracle-.mineral- supplement a druhý Miracle- mineral-solution. Proto to nešlo kombinovat s malými a velkými písmeny. Email je příliš dlouhý a nebyl vidět konec. Takže opravdu jde kombinovat libovolně před zavináčem malá a velká písmena. Díky všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.