Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité USB

Od: mik* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, našla jsem starší usb a zjistila jsem že to co se dává do počítače vypadává z toho krytu a když ho dám do počítače tak nefunguje. Prosím o radu co mám dělat? Půjdou zachránit uložené data? Předem děkuji za odpoved :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

No jestli odpadl konektor z desky, tak to ty sama neopravíš (a jestli něco vytrhl, tak to už neopraví nikdo). Dej sem fotku, jak to vypadá.

mik*
hodnocení

Jak jsem mám dát foto?

dericcaster*

Flešku vyfoťte, obrázek uložte do pc a patřičně upravte - aby nebyl nějak extrémně velký. Poté postupujte podle návodu ve FAQ: Jak můžu vložit o/...

dericcaster*
hodnocení

2x

Dobrý den. Jednou se mi podařilo USB klíč rzšlápnout *smich*. Popraskané plasty jsem opatrně odstranil, flashku omotal izolační páskou a kupodivu ještě fungovala. Těžko ale říci, jak je na tom to vaše. Zkuste s ní trošku zavrklat, či tak něco a třeba se chytne. Pokud není na kaši a nepodaří se Vám ji nijak rozchodit a máte na ní životně důležitá data, tak existují firmy, které se zabývají obnovou dat z poškozených zařízení, ale je to dost drahé.

luke237
hodnocení

0x
Podle popisu to vypada, ze ten USB na te flesce upadl. To bez pajeni neopravis :( Doufej, ze se nezlomila ta deska plosnych spoju uvnitr te flesky. To by bylo jeste vice prace k oprave s nezarucenym vysledkem.

mik*
hodnocení

Tady je foto toho USB

praivo*
26.03.13 16:31

Není.

mik*
hodnocení

Dobrý den , velice Vám děkuji za odpovedi ale s elektronikou moc neumím dám to radši do rukou odborníků :) díky

praivo*

U flash disku ani nemá smysl se pokoušet o opravu, když si za 100 Kč můžeš koupit nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]