Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našla jsem starší usb a zjistila jsem že to co se dává do počítače vypadává z toho krytu a když ho dám do počítače tak nefunguje. Prosím o radu co mám dělat? Půjdou zachránit uložené data? Předem děkuji za odpoved
No jestli odpadl konektor z desky, tak to ty sama neopravíš (a jestli něco vytrhl, tak to už neopraví nikdo). Dej sem fotku, jak to vypadá.
Flešku vyfoťte, obrázek uložte do pc a patřičně upravte - aby nebyl nějak extrémně velký. Poté postupujte podle návodu ve FAQ: Jak můžu vložit o/...
Dobrý den. Jednou se mi podařilo USB klíč rzšlápnout . Popraskané plasty jsem opatrně odstranil, flashku omotal izolační páskou a kupodivu ještě fungovala. Těžko ale říci, jak je na tom to vaše. Zkuste s ní trošku zavrklat, či tak něco a třeba se chytne. Pokud není na kaši a nepodaří se Vám ji nijak rozchodit a máte na ní životně důležitá data, tak existují firmy, které se zabývají obnovou dat z poškozených zařízení, ale je to dost drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.