Ahoj, mám tuto TV kartu: LifeView TV FlyDVB-T duo viz.: davidhavel.pise.cz/... tento článek, kde je popásno, co mě s touto kartou trápí a uveřejněn podrobný technický popis karty od výrobce. Také se mi stává, že při nahrávání mi po uričté (vždy jiné) době karta hlásí, že na disku není místo, přesto, že tam zbývá kolikrát i 30 GB prostoru... poradíte co a jak?
V tom případě může být problém ještě s odkládacím souborem pokud je nastaven na pevno a ne že velikost určí systém sám.
davidhavel*
to spider: Mám nastaveno, aby video dělil po 690 MB, aby se mi jednotlivé soubory vešly na flashdisk či rw... že by to bylo tím? Když jsem to neměl nastaveno, tak se po hodině a půl zázanu pc sekl... fakt je, že to jsem míval 512 ram a nyní mám o 2 gb víc... asi to vyzkouším... díky za tip!
lukyn1811*
K tomu dělení souborů - nemáš náhodou FAT32? Ten podporuje max. 4GB velké soubory. Jestli tomu tak je, můžeš disk jednoduše překonvertovat do NTFS: Start -> Spustit, napiš "convert c: /fs: ntfs" a dej enter.
davidhavel*
to lukyn1811: ano, mám FAT 32, protože větší soubory jak 4 GB nevyužiji, jak jsem psal, dělit soubory chci... a převodu dat do NFTS se bojím, že bych o nějaká mohl přijít, i když jsem o tom uvažoval kvůli šifrování...
lukyn1811*
Bát se moc není čeho, teda pokud ti v půlce nevypadne proud . Ale od toho je tady zase záloha.
mozna to myslel tak, ze sice pouzivas delene soubory, ale program si uklada do tempu jeden obr soubor, ktery to muze presvihnout. S omezenou velikost SWAP souboru to take muze souviset... dal bych, aby si system sam urcil velikost (je to nejlepsi)
davidhavel*
JJ, swap mám nastavený, že si určí sám, a hned si "zarezervoval" 5 GB prostoru... nezdá se mi, že by to ta tv karta ukládala do Tempu, protože soubory rovnou vytvváří tam, kam má zadáno.. i když kdo ví, jestli to nedělá nějak "dvojmo"?!
lukyn1811*
To bylo myšleno tak, že po hodině a půl už ten soubor možná přesahoval 4GB a proto se to seklo. Pokud ti to s rozdělováním souborů šlape, tak nic měnit nemusíš.
lukyn1811*
PS: Nemusíš měnit systém souborů - ten swap bych asi nechal radši na Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.