Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nainstaloval jsem si Windows 7 Ultimate a když sleduji videa na internetu (třeba youtube.com) nebo filmy v GOM Playeru, tak když dám maximalizovat aby video bylo na celou obrazovku, tak tam je pořád vidět spodní lišta se Start a otevřenými programy. Nevíte někdo, jak se toho zbavit?
Díky za odpověď...
Ťukni na lištu pravým, zvol Vlastnosti a pak zatrhni Automaticky skrývat... - takto je to v XP, ale u W7 to bude podobné.
Tím spodní lišta ´zmizí´, bude vidět jen, když bude aktivní (bude na ní kurzor).
doplněno 24.03.13 17:40: Pepr - přesně - takže jediné, co skryje lištu ´vždy´, je její schování... Taky nevím, proč někdy roztažení lištu překryje a někdy ne - tohle prostě funguje, i když ´kostrbatě´...
No jo Mowlo, ale to je to řešení typu, škrábání se pravou rukou za levým uchem. Pokud dám roztažení obrazu na celou obrazovku, tak to má překrýt i lištu.
Takhle se bude lišta skrývat pořád, ne jen při přehrávání videa.
Mě o dělá taky ve win XP, ale jen někdy. A nepřišel jsem na to proč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.