Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který webhosting zdarma?

Od: shitzu odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

jsem začínající živnostník a ráda bych nabídla své služby i na internetu.
Jednalo by se pouze o jednoduchý web - pouze nabídka služeb, kontakt, reference...
Stránky mám vyrobené v programu BlueVoda.
Minimálně do začátku chci stránky zatím na nějakém freehostingu.
Doporučíte mi, prosím, nějaký? Abych měla co nejjednodušší adresu apod.

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Klidně si stránky můžeš založit na wedos.cz, investuješ jen do koupi své vlastí domény (151 Kč s DPH). K tomu je zdarma i vlastní hosting. Výhodou je vlastní doména druhého řádu (www.neco.cz), což působí důvěryhodněji.

doplněno 24.03.13 12:35:

Pokud chceš vlastní doménu, nejlépe .cz, tak za ni se taky platí. Ale investice 150 Kč za rok není snad problém.

doplněno 24.03.13 13:04:

Pokud ale chce jen stránku s prezentací a nic víc, tak to bohatě postačí.

praivo*

Ten webhosting k doméně ("MiniWeb") za moc nestojí, rozhodně doporučuji dát těch 25 Kč měsíčně a koupit si "NoLimit".

shitzu
hodnocení

A jak je to s doménami? Ty lze mít také poskytnuté zdarma nebo je nutné si nějakou zaplatit?

hodnocení

0x

Jedním z nejlepších českých webhostingů je endora.cz, který mohu vřele doporučit.

U bezplatné verze je potřeba se smířit s omezením - umístěná reklama, omezený přenos, počet nahraných souborů, chybějící podpora https. Pokud nemáš registrovanou vlastní doménu, můžeš využít jejich bezplatné domény. Avšak je potřeba počítat, že před generickou doménou bude nějaké sousloví např. shitzu.g6.cz

emefej*
hodnocení

0x

I pro začínajícího živnostníka snad nebude problém zaplatit pár stovek za vlastní doménu a webhosting. Koukni třeba na gigaserver.cz,/... tam se dá obojí pořídit za cca 255 Kč/rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]