Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se řeší zahřívání CPU

Od: oggyasvaby222 odpovědí: 5 změna:

ahoj, našel by se tu někdo, kdo by byl schopný mi stručně odpovědět na tyhle otázky?

1) Jak se řeší zahřívání CPU?

2) Stručně popsat, co se děje v PC po spuštění?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

1. *zed*

2. en.wikipedia.org/...

doplněno 24.03.13 11:20:

Tady je ještě něco v češtině: cs.wikipedia.org/...

První otázka je tak jednoduchá, že ani nechápu, proč se tu ptáš, a odpověď na druhou lze najít na internetu za maximálně několik desítek sekund.

oggyasvaby2224
hodnocení

Díky za S-T-R-U-Č-N-O-S-T ;)

ohneta*
hodnocení

0x

Praivo asi neznal odpověď na první otázku, tak ti na ni odpovím já :D. Mrkni na

tohle video a bude ti to jasné.

doplněno 24.03.13 11:25:

Ještě druhé

video

doplněno 24.03.13 11:42:

Praivo: vím, že to víš právě na to jsem narážel

praivo*

Když se něco zahřívá a zahřívat se nemá, tak se to musí něčím chladit. Nechce se mi věřit, že tohle někdo neví.

doplněno 24.03.13 12:06:

@ohmeta: Já vím :)

Jen aby si teď tazatel nemyslel, že každý výkonný CPU se zalévá olejem *smich*

doplněno 24.03.13 12:06:

*@ohneta:

luke237

Jestli ony se temi protiopatrenimi proti zahrivani nemysli ruzne ty uspavaci rezimy, podtaktovani, mensi tranzistorove technologie, dynamicke vypinani (resp. zapinani) bloku procesoru, ... *nevi*

Predpokladam, ze je to nejaka otazka do skoly, ale my nevime, jak moc detailne se ucili o procesorech. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]