Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení zvuku z videa

Od: jg® odpovědí: 6 změna:

Z videoklipů (z internetu) bych chtěl uložit zvuk jako mp3. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

3x

Osobně mi vyhovuje program JDownloader. Stačí zkopírovat adresu stránky s videem a program sám nabídne možnosti stažení. Konkrétně u YouTube program nabídne všechny dostupné formáty a kvality videa, včetně mp3, stačí ty co nechci smazat a stáhout jen co chci. Pokusím se přiložit screen.

Uložení zvuku z videa
praivo*

Nebo ani nemusíš mazat, stačí kliknout pravým tlačítkem na vybraný soubor a zvolit "Pokračovat s vybranými odkazy" ;)

hodnocení

2x

Jen tak mimochodem tento dotaz se tu objevuje cca 1x za 14 dnů,takže pokud se použije hledání tak se najde!

Já používám aTube Catcher-stáhne a rovnou překonvertuje do poožadovaného formátu ať již video či jen zvuk (např : 3GP,avi -4x,DVD Pal NTSC,WMV ,MP3...)

praivo*
hodnocení

0x

Z jakých videoklipů?

Obecně se to dělá tak, že se videa stáhnou a překonvertují do MP3.

jg®
hodnocení

Mám na mysli písničky z youtube. Zkoušel jsem to s programem Any Video Converter, ale stáhnout se mně video nedaří.

hodnocení

0x

Není potřeba stahovat žádné programy. Když nestahuješ hromadně, tak ti bohatě postačí flvto.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]