Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi

Od: misa504* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Včera 23.3 dopoledne mi technik od poskytovatele internetu nastavil router TP-LINK WR841ND - Wifi . Dále mi nastavil na televize Samsung UE 32D 5500 - nastavení sítě. Při kontrole Wifi spojení mi na televizi vše fungovalo. Přes Allshare jsem sdílel na TV videa z PC, fotky - využil jsem i prezentaci fotek. Odpoledne jsem chtěl znovu vše vyzkoušet a už byl problém - na TV mi to ukazovalo, že došlo k přerušení sítě. Přitom signál mého názvu sítě na TV to ukazuje maximálně možný - pět zelených čárek.

Asi za hodinu mi vše na TV zase na TV - Wifi - šlo, ale nyní ráno 24.3 už mi zase se nejde přihlásit - hlásí mi to, že není síť připojena.

Chtěl jsem se opakovaně přihlásit na PC , jak včera, tak i dnes, na síťovou adresu 192.168.1.2 a nelze to, píše mi to : chyba při načítání stránky.

Také jsem koukal na Router a zjistil jsem, že mi nesvítí WAN PORT, ostatní buď svítí nebo blikají.

Na tu síťovou adresu 192.168.1.2 jsem se přihlásil pouze včera 1x těsně co odešel technik, protože jsem potřeboval změnit šifrování, což se mi podařilo. Ale červeně tam bylo hlášeno, že WAN PORT je odpojen.

Prosím o radu, čím by toto mohlo být.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

se podívej namapu sítě. Nebo si stáhni NETGER GENIE

misa504*
hodnocení

Nemůžu se připojit
doplněno 24.03.13 12:07:
nemůžu se připojit k routru TP-LINK 841ND, co je špatně?
doplněno 24.03.13 12:09:
111®

nemůžeš se připojit kabelem? když něco nejde, nejdříve se připojíme kabelem. Zadáme adresu TP-linku. když to nejde, provede se restatrt TP-Linku do továrního nastavení...pak se postupuje podle manuálu od začátku...

doplněno 24.03.13 12:12:

vyzkoušíme příkazy, typu ping (adresa TP-Link, nebo cmd , a pak ipconfig -all a přečteme si adresu TP-linku, tu zkusíme zadat...

misa504*
hodnocení

Já mám připojen TP-LINK kabelem k počítači, ale v programu Netgare Genie to na mě chce přihlášení a nevím jak. Nevadí, že je te Netgear a já mám routr TP-LINK? Adresa routru je 198.168.1.2, ale nenačte se mi stránka. Internet mi jde. WIFI také už, když se vypne Firewall pro Allsharae

misa504*
hodnocení

Restart nemůžu, protože mi to nastavoval technik a já to neumím, ani se nedostanu na síťovou adresu, kde se to nastavuje.

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi
misa504*
hodnocení

Neznáte nějaký jiný podobný program pro TP-LINK? Ten Netgear možná nepodporuje TK-LINK, myslím, když to nejde.

misa504*
hodnocení

Nevíte jak bych mohl z Internetu dostat videa do TV přes WIFI? Moje vlastní videa a vlastní fotky z mého PC už umím přes Allhere do TV převádět, funguje to, ale videa z Internetu nevím jak dostat do TV. Snad nějaké sdílení nebo tak? Ale nevím jak přesně to udělat s videem z netu. Děkuji.

111®

it.cestuji.info/... tady koukni myslím že propřihlášení je kombinace tato:

TP-Link TL-WR841N, ND
192.168.1.1
admin
admin
doplněno 24.03.13 12:31:

údaje zadej do prohlížeče. Netger používám jen na kontrolu co je připojeno k síti...

doplněno 24.03.13 12:36:

tak to nevím ani já. řeším to HDMI kabelem...All Share jsem zprovoznil včera a tak také pátrám. Myslím, že to nejde, nenašel jsem sdílení...

doplněno 24.03.13 12:37:

potřebuji ohodnotit odpovědi, nechcemne to dál pustit

doplněno 24.03.13 12:51:

se koukni

doplněno 24.03.13 12:55:

už jsem jednoupsal aby jsi se nepřihlašoval přes NETGER ale aby jsi adresu psal do prohlížeč. Navíc není jisté, že pokud jsi router vypnul, že si nenastavil adresu zpět. Neděláš co píši tak co chceš?

už jsi dělal ping a ipconfig? nedělal

doplněno 24.03.13 13:06:

odmítám myslet, když nepostupuješ podle rad...bůh s tebou...

doplněno 24.03.13 13:20:

a co to vyplivlo, to je tajné?

doplněno 24.03.13 14:35:

já to vzdávám, když ty neumíš ani přkopírovat obsah,tak co chceš opravovat? Apropó...pochybuji že tohle je ping, to je ipconfig a ta dresa routeru tam je jinánež uvádíš...i když je to mrňavý. Nechápu proč se nepřihlašuješ na adresu co tam vidíš a hlísíš se tvrdošíjně na něco co ti nastavili...

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi #2
misa504*
hodnocení

Technik mi změnil adresu routru na 192.168.1.2, protože ta původní byla stejná s mým PC. Admin také nebere. V náhledu se stále píše, že Wifi není povoleno, ale přitom mi na TV ukazuje, že síť je funkční. Ale protože se nemůžu přihlásit, tak nemůžu využívat kontroly všude.

doplněno 24.03.13 12:56:

Stále se mě to ptá - ten program v nastavení, zda je povolen bezdrátový adaptér počítače, protože nelze zjistit bezdrátovou síť. Ale já nevím, zda mám vůbec bezdrátový adaptér počítače. Mám pouze routr připojený kabelem k PC. Ten má antény a tak vzniká Wifi. Tak jestli to nebude v tom - bezdrátový adaptér počítače. Co myslíte?

doplněno 24.03.13 13:17:

Ping, ipconfig , ipconfig/all jsem dělal, ale nevím co s tím.

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi #3
misa504*
hodnocení

Posílám, co mi to ukázalo...ping ...

misa504*
hodnocení

zde obrázky ...

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi #4
misa504*
24.03.13 14:32
hodnocení

další...

Nelze se přihlásit na síťovou adresu Wifi #5
misa504*
24.03.13 14:32
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]