Už vážně nevím co s tím, vždy když si v Blesku nebo podobných novinách s filmem ten film koupím, nejde mi přehrát v počítači! Nechápu to! Mám Windows Xp. Nevíte, prosím, co by s tím mohlo být? Předem díky za odpověď
Asi to nepouštíš v čistokrevnym dvd přehrávači jako je kmplayer nebo jemu podobné... Pro tazatelku- a co máš za mechaniku? Pokud je to nějaká moooc stará tak to možné je...co třeba čtění jiných originálek?
adeeelka*
Ježiš já nevim co to je za mechaniku Já tomu totiž vůbec nerozumím, ale staré to není určitě protože pc mám teprve 2 roky a byly tam samé nové věci...
adeeelka*
Mechanika asi umí číst DVD, protože když mám vypálené nebo prostě půjčené DVD tak to jde v pohodě...
adeeelka*
Kodek jsem určitě měla, protože jak jsem si stáhla to z té slunečnice tak mi při instalaci řekli že nejdřív musím odinstalovat ten první co tam mám. A po tom co jsem ho nainstalovala se nic nezměnilo...
Ještě jsem zapomněla dodat. že když mám nějaké vypálené DVD nebo tak něco, tak to jde...
acemcintosh*
A nemůžeš to DVD vyzkoušet ještě v jiných přístrojích? Myslím jako v jiném počítači/dvd přehrávači třeba u kamaráda. Doporučuji to vyzkoušet, aby ses ujistila že to neni tim médiem.
adeeelka*
Tak jsem to zkusila. Ostatním to jde v pc i DVD přehrávači
Píšeš že filmy z časopisu? nebo myslíš všechny filmy?jinak jak bylo již tady řečeno jestli máš v počítači pouze media player tak ten to nepřehraje takže buď si stáhni z internetu balík kodeků nebo si nainstaluj nějaký přehrávač(př.power dvd) který má již kodeky v sobě a pak už ti ten film přehraje i media player a nemusíš to zpouštět v tom přehrávači-záleží na tobě jaký přehrávač se ti bude líbit víc
adeeelka*
Power DVD mám taky, a týká se to jen těch filmů z časopisů, jiné mi jdou normálně...
elise
mám podobný problém. Mám PowerDVD a jdou mi tím přehrávat dvd stažené z torrentů uložené přímo v PC, ale když dám nějaké dvd do mechaniky, objeví se mi na disku H sposta nějakých složek ( msdn, vs) ve kterých jsou nějké aplikace a sposta zipů, ve kterých jsou nějaké soubory- v každém velké množství, a můj PC je neumí otevřít. Nevíte prosím někdo co s tím? Jak se mám ujistit, že můj PC umí číst DVD?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.