Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB T tuner pro notebook

Od: martinr* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,kdo mi prosím poradí,mám Asus x5dc,prohlížeč Opera i Explorer,koupil jsem si do notase pro příjem digitální tv tuner EVOLVE MARS USB,programy se mi naladí ve Windows Media Centru,přehrávají se jen některé,všechny bez zvuku,hlášky slabého signálu a to mám anténu přivedenou rovnou do pc,tak nevím,kde se stala chyba,existuje jiný druh přehrávání a časovaného nahrávání v jiném programu nebo se snad dá opravit Windows Media Centrum,děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

momo*
hodnocení

0x
Dobrý den. K digi tuneru jste nedostal instalační CD se softwarem ArcSoft TotalMedia? To je nejlepší řešení. S WMC jsem měl taky neustále problémy. Ještě taky digi TV jede dobře na Linuxu(Ubuntu). Tam už je software zabudované přímo, stačí jen instalovat. M.

martinhajek*
hodnocení

0x
Ano, používej Total Media 3.5.
Tuto klíčenku jsem kdysi zkoušel, není moc citlivá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]