Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika do notebooku

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Ahoj.

Nevíte někdo jestli se dá vyměnit/přidat grafická karta do notebooku Emachines E728? Případně jaká?

A jakou životnost má tokový notebook? mám ho lehce přes dva roky tak abych tu grafiku nekupoval zbytečně jestli to teda vůbec půjde :) noťas mívám většinou zaplej 5-12h denně a převážně jsem na internetu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

On "normální" grafickou kartu vůbec nemá (má jen grafické jádro v CPU), tudíž není co vylepšovat.

doplněno 22.03.13 22:35:

Mám tu notebook, který byk podle všeho vyroben kolem roku 1998 (Asus L7200) a dodnes je téměř jako nový, dokonce má i původní baterii, která nemá problém i dnes vydržet několik desítek minut.

doplněno 22.03.13 22:36:

*byl

Ale je fakt, že notebook dnes koupený za původní cenu toho Asusu (asi 130.000 Kč) by asi taky vydržel dost dlouho

mirex*
hodnocení

0x

Vyměnit lze pouze za původní, přidat nelze. Pokud myslíš zvýšit výkon karty, ne. A životnost? Pokud s ním slušně zacházíšt, kolem 5 let. Ovšem za chvilku na něm smysluplně nespustíš ani prohlížeč.

"Ovšem za chvilku na něm smysluplně nespustíš ani prohlížeč."

tuhle větu jsi myslel jak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]