Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Nevíte někdo jestli se dá vyměnit/přidat grafická karta do notebooku Emachines E728? Případně jaká?
A jakou životnost má tokový notebook? mám ho lehce přes dva roky tak abych tu grafiku nekupoval zbytečně jestli to teda vůbec půjde noťas mívám většinou zaplej 5-12h denně a převážně jsem na internetu.
On "normální" grafickou kartu vůbec nemá (má jen grafické jádro v CPU), tudíž není co vylepšovat.
doplněno 22.03.13 22:35:Mám tu notebook, který byk podle všeho vyroben kolem roku 1998 (Asus L7200) a dodnes je téměř jako nový, dokonce má i původní baterii, která nemá problém i dnes vydržet několik desítek minut.
doplněno 22.03.13 22:36:*byl
Ale je fakt, že notebook dnes koupený za původní cenu toho Asusu (asi 130.000 Kč) by asi taky vydržel dost dlouho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.