Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vysypat koš

Od: ivinek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, když chci vymazat koš tak mi to napíše to co je na obrázku a když sem to chtěl minule vysypat tak sem to musel všechno označit a dát delete jinak se mi sekl pc už mi nejde ani to jakto? Díky.

doplněno 22.03.13 19:05:

Už se to vyřešilo , otevřel sem koš a najednou to tam už nebylo *bzum*

Nejde vysypat koš

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejspíš se ti podařilo do koše hodit složku kterou používá nějaký běžící proces. Windle složky které jsou momentálně používané neumí smazat takže se celé vysypání koše na takovém souboru kousne.
Zkus mazání na tvrdo klávesovou zkratkou sift+del možná pomůže když označíš a smažeš řádek po řádku.
jestli aní to nepomuže nainstaluj ze slunečnice SPACEMONGER udělej scan disku C a na výpisu složek najdi koš. Pravou myši obsah koše zčerná a klávesou del smažeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]