Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat hru!

Od: orsi99* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtel jsem si zahrat celkem dost starou hru ale kdyz jsem spustil instalaci tak mi vyskocila tahle hlaska.

"Program nebo funkci?G:installsetup.exe nelze spustit, protože není kompatibilní s 64bitovou verzí systému Windows. Zeptejte se dodavatele softwaru zda je k dispozici verze kompatibilni s 64bitovým systémem windows"

Jedná se o hru Rogue Squadron.

vsem dekuji za rady a tipy :) nebo resení :) mám Windows 7 Ultimae x64

doplněno 22.03.13 12:10:

hra je 16 bitová!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nemám s tímto zkušenost, ale našel jsem stránky (v angličtině), kde je popsáno řešení.

Je to poněkud komplikované, ale třeba to zkusíte. Zdravím!

noabody.wordpress.com/... giantbomb.com/...

doplněno 22.03.13 13:49:

Možná by to šlo rozchodit i v programu DOSBox, ale nevím, zda je pro WIN-7-64bit. Můžete zkusit hrát hru i online: y8.com/...

tom11
hodnocení

0x

Také jsem nemohl rozchodit pár starých her na W7 64bit,a mě osobně šlo hlavně o licitovaný mariáš,vyřešil jsem to virtual boxem a instalací WIN XP 32bit,a je to v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]