Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prostě mi najednou hlasi fotak hlasku karta neni naformatovana, chcete ji naformatovat? Je to 32 GB SDHC SanDisk karta. Jiz jsem prolezl co jsem mohl s googlem a zadna rada mi nepomaha, ani ten samy pripad, ktery tu uz byl podan( poradte.cz/... ). Mam na karte dulezite fotky, proto nechci formatovat, ale dostat je ven! Budu vdecny za pripadnou pomoc. Jo a kdyz kartu pripojim pres ctecku sd karet do pc, ukazuje mi to ze ma kapacitu jen 32MB. Je pro sdhc karty potreba specialni ctecka karet na sdhc karty?
Asi poškozený souborový systém... Myslím, že to přes TestDisk opravit jde, ale nepamatuji si, jak. Nejlépe uděláš, když se zaptáš na föru CG Security (anglicky snad umíš).
doplněno 08.07.13 18:45:A není to náhodou SDXC?
Mon Jul 8 15:43:28 2013
Command line: TestDisk
TestDisk 6.13, Data Recovery Utility, November 2011
Christophe GRENIER
cgsecurity.org/...
Compiler: GCC 4.3, Cygwin 1007.7
Compilation date: 2011-11-15T08:36:54
Disk /dev/sdc - 32 MB / 30 MiB - CHS 3 255 63, sector size=512 - Myson SD/MMC/MS Reader, FW:1.00
Partition table type (auto): Intel
Disk /dev/sdc - 32 MB / 30 MiB - Myson SD/MMC/MS Reader
Partition table type: Intel
Analyse Disk /dev/sdc - 32 MB / 30 MiB - CHS 3 255 63
Current partition structure:
Partition sector doesnt have the endmark 0xAA55
Ask the user for vista mode
Allow partial last cylinder : No
search_vista_part: 0
search_part()
Disk /dev/sdc - 32 MB / 30 MiB - CHS 3 255 63
Results
interface_write()
No partition found or selected for recovery
search_part()
Disk /dev/sdc - 32 MB / 30 MiB - CHS 3 255 63
file_pread(5,1,buffer,64259(3/254/63)) lseek err Invalid argument
file_pread(5,1,buffer,64260(4/0/1)) lseek err Invalid argument
Results
interface_write()
No partition found or selected for recovery
Dobrý den, zdá se, že ta Vaše čtečka skutečně nerozpozná velkokapacitní kartu. Asi bych zkusil s tou kartou zajít do nějaké prodejny s PC technikou a požádat je o zkoušku načtení karty (pokud Vy nemáte možnost vyzkoušení v jiném PC). Nebo zkusit kopírovací centrum. Zdravím!
Asi to budu muset vyzkouset, ale zobrazuje se to tak i ve fotaku. Kdyz ji strcim napr. do ntb se slotem pro SD karty, tak se ani nezobrazi. Ale dekuji za radu.
aaron.cz/... nejak mi blbne odesilani odpovedi, tak se omlouvam za ten spam:D...dekuji za tip na to forum!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.