Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Můj dotaz: při zakoupení prvního notebooku a k němu Office pro studenty a domácnosti jsem k tomu dostala krabicový antivir Norton s kódem. Do konce odběru produktu zbývá už jen pár dní a chci to obnovit. Nechci jej stahovat z internetu, platba se provádí zadáním čísla platební karty. U karty jsem si záměrně zrušila platby na nákupy přes internet. Zbývá mi pouze možnost koupit produkt v krabici s kódem, což bych i upřednostnila. Může mi někdo poradit? Dá se to koupit i v kamenném obchodě a jaký je postup při obnově? Našla jsem návod jen na obnovu při stahování z internetu. V některých věcech kolem PC se tedy vůbec nevyznám. Děkuji za odpověď.
Na otazky neodpovim, jen mohu doporucit, ze neni potreba nic kupovat, protoze pro domaci pouziti existuji antivirove programy na velmi dobre urovni zdarma.
Viz treba avast! Free Antivirus stahuj.centrum.cz/...
Jedine co je potreba je jednou za rok registrace.
Dovolím si přidat se - proč platit za něco, co má free náhradu. Několik let používám Comodo Internet Security Premium - free, česky, bez problému, malá zátěž systému. Jednou za pár týdnů kontrola Eset Online Scanner - vždy bez nálezu.
doplněno 22.03.13 14:22:Ještě doplním, CIS Premium je komplexní zabezpečení - firewall, antivirus, anntispyware ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.