Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi několikátý den odesílat mejly, proč

Od: helus* odpovědí: 5 změna:

Hezký den, nejdou mi už přes týden odesílat mejly, stále mi to píše, frekvence odesílání mejlů byla překročena. Umí mi to někdo prosím Vás spravit? Dík. dvorakova.helus@seznam.cz 604557021

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jo, když všude na potkání rozdáváš svůj email a nedejbože i telefon. To už je jistě tvá adresa ve spárech spamových robotů.

horak*
hodnocení

0x

Pokud používáš přímo e-mailovou poštu přes webové rozhraní seznam, tak to bude tak jak naznačil předchůdce. Pokud to máš přes Outlook apod., tak se podíbvej na nastavení odesílání (frekvence odesílání) , ale tam to kritické není. Potom by bylo spíše potřeba se podívat, není-li překročena velikost tzv. pst souboru Outlooku. Ale nebudu dále pokračovat, předpokládám, že to máš přes web seznam.cz a problém je jak naznačil kolega

praivo*
hodnocení

0x

Stáhni si MBAM, proskenuj počítač a smaž co najde. Pak si stáhni HijackThis, spusť ho jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net.

luke237
hodnocení

0x
Jestli pristupujes pres webove rozhrani, pristupuj pres tu sifrovanou verzi a POTOM si zmen heslo.
Jestli to pouzivas pres postovni program v pocitaci (napr. Outlook), nastav si sifrovane spojeni ( navod + konkretni navody pro tvuj postovni program v levem sloupci). Predtim si ale take pres sifrovane spojeni na weu zmen heslo.
luke237
Nejlepsi stejne bude, kdyz to budes resit s Podporou na Seznamu. Podobne dotazy, jako je ten tvuj, jsou uz v jejich diskuznich foru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]