Nejste přihlášen/a.
Hezký den, nejdou mi už přes týden odesílat mejly, stále mi to píše, frekvence odesílání mejlů byla překročena. Umí mi to někdo prosím Vás spravit? Dík. dvorakova.helus@seznam.cz 604557021
Pokud používáš přímo e-mailovou poštu přes webové rozhraní seznam, tak to bude tak jak naznačil předchůdce. Pokud to máš přes Outlook apod., tak se podíbvej na nastavení odesílání (frekvence odesílání) , ale tam to kritické není. Potom by bylo spíše potřeba se podívat, není-li překročena velikost tzv. pst souboru Outlooku. Ale nebudu dále pokračovat, předpokládám, že to máš přes web seznam.cz a problém je jak naznačil kolega
Stáhni si MBAM, proskenuj počítač a smaž co najde. Pak si stáhni HijackThis, spusť ho jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.