Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz se nevejde na šířku

Od: ivy5® odpovědí: 3 změna:

pozor laik .-) měla jsemk PC připojen širokoúhlý monitor,nyní ho mám na obyč a obraz se mi tam nevejde.je širší tak lítá doprava doleva kam dám zrovna myš-myslela jsem že to nastavím na monitoru(na tom širokoúhlým to mám že tam můžu dát 16:9 nebo normál,ale tady na tom to není-zde je jen vycentrování,ale ne změna z 16:9 co s tím?kde jinde nastavit?děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Pravým tlačítkem myši ťukni na Plochu, zvol Vlastnosti, Nastavení - a uprav přímo rozlišení (aby čísla nebyly v poměru 16:9, ale 4:3 - např. 800x600 nebo 1600x1200 nebo co jiného budeš moci...).

hodnocení

0x

Ne, ne monitoru to nepůjde nastavit, musí se to změnit v nastavení systému. Co je tam za systém?

horak*
hodnocení

0x

Pokud je obraz větší než monitor, tak je špatně detekován typ monitoru. Nejdřiv bych zkusil Autodetect na monitoru a potom levou myší na ploše Vlastnosti co je v okýnku Dispaly (monitor).a rozlišení a projet vhodné rozlišení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]