Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci si koupit notebook na splátky. Prodejna by měla být v Brně. A co od notebooku očekávám?
Paměť - Aspoň 250gb
OS - Může být i WinXp, ale jinak Win7
(Už jsem se koukal na netu na ty notebooky, ale nenašel jsem jich moc, co by odpovídali) )
Co třeba tenhle a k tomu Windows 7 (pro tohle stačí 32bit)?
doplněno 03.06.13 13:03:Já zase mám s Acerem zkušenosti dobré (prarodiče mají Extensu 5620Z, pořád jede jako nová), ale špatné s HP, resp. s jejich zákaznickou podporou. K některým zařízením nemají ovladače (např. LaserJet 1000b + Windows 7), na chatu nejsou schopni ani shodnout se na správném typu baterie do notebooku (díky nim jsem koupil špatnou), po asi roce a půl se mi utrhl konektor od adaptéru, NB není možné ani pořádně vyčistit bez kompletního rozebrání (k vyndání větráku (který z nějakého důvodu nasává vzduch přes klávesnici místo ze spodku počítače) musí pryč celá základní deska) atd.
doplněno 03.06.13 13:04:Ten z odkazu je HP jen proto, že jsem nenašel jiný s odpovídající cenou.
doplněno 03.06.13 13:15:Jinak osobně bych si trochu připlatil a koupil tohle. Má výkonnější CPU i GPU, 3 USB 3.0... Pro případ pozdějšího rozšíření RAM bych do toho dal 64-bitový OS.
Z meho pohledu a zkusenosti je v tehle vybave uz mnoho nb, kazdy bych rekla, ze je moznost sehnat na splatky a tak bych se zamerila na znacku a monitor. Rozhodne bych nesla do Aceru NIKDY a nasla si za slusny peniz Dell, HP a s matnym monitorem. Levne neznamena kvalitni a lepe priplatit, nez si pak skubat vlasy. Mam uz paty rok Della s podsvicenou klavesnici a i kdyz uz jsou na trhu mnohem vyssi tridy , nedam na nej dopustit. Servis jsem potrebovala jednou, ale to byl jen zaneseny vetrak. U Aceru jsem se po mesici nedockala vymeny klavesnice a jeste se mazala pismenka . Tady jsou stale jako nova a pc jede denne,
Tak radim, hledej kvalitu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.