Nejste přihlášen/a.
Zdravím asi spousta z vás na mě bude koukat jak na debila, ale jelikož má velikou zálibu viry stahovat a zkoušet, tak se chci zeptat, zda někdo neví, kde sehnat virus "Policie ČR". Hledal jsem na internetu a marně. Stačila by mi např. stránka, na které se vir nachází. Popřípadě stránka, na které jsou i jiné viry ke stažení.)
Za každou odpověď budu moc vděčný.
Dobrý den, Vaše záliba je asi trochu zvláštní. Našel jsem spoustu informací, jak se tohoto viru zbavit, ale nikdo ho nehledá, což je asi normální. Tak, snad jen odkaz na stránky, kde můžete třeba požádat o další info. Zdravím!
Taky se mi zdá, že shánět viry ke stažení je trochu podivné. Ne že bych vám to přál, ale jednou si stáhnete tak fajn virus, že vám to blokne počítač.
Proč ne? Pokud to stahuje na zkušební PC a pak zkouší co to dělá(umí) , tak není problém. Případně má zálohu systému a v PC nic důležitého.
Uz pred 1/4 stoletim existovali lide, kteri vyhledavali viry a cilene si je stahovali. Pak je studovali, zjistovaly, co delaji, atd. Proste to byli fanousci. Ti lide, ktere jsem znal, to nemeli kvuli tomu, aby se naucili, jak psat jeste lepsi viry, i kdyz nemuzu vyloucit, ze takovi lide existuji.
Tenkrat se pochopitelne sirily viry nejvice na disketach (az uz v bootbloku nebo prilepene k "EXE").
Ahoj nevim jestly je cely ,ale ESET mi ho hlasi jako Kryptik a MALWAREBYTES jako Ramson.Dal jsem ho na ulozto.cz/... (heslo pro uloz.to a pro rar je> virnatest <).Napis prosimte jak si to stahnes ,abych to z uloz.to mohl smazat.Mej se
Bohuzel nevim,ale bylo to nekde na normali ceske strance (zadny warez ani erot.stranky),Kamarad ho take chytil ale na erot.strankach.
ahoj, také jsem ten vir stáhla a to na stránkách s onnline filmy, ale už nevím přesně na jakých. naskočila tabulka o policii ble ble, s mou IP adresou a výhružkou, ale zablokovalo to jen mozzilu, pc fungoval. Projela jsem avg a nic nenašel, po projetí cclenerem a vymazáním coccis se mozzila rozchodila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.