Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stream tv

Od: martinr* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mohu se zeptat,kdo mi poradíte,chtěl bych jestli někdo nemáte všechny číselné kody streamových českých tv vysílaných na internetu,které se jen zadají do VLC přehrávače a sledují se tudíž živá vysílání.Také budu rád,pokud mi někdo dáte odkaz třeba na stažení softwaru videorekordéru,kam se jen zkopíruje adresa videa a zaznamená se jakékoliv video zdarma z netu,s manuálem v češtině,děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

fancylive.com/... tahajmp3.com/... marjito.eu/... nainstaluj posledni verzi vlc a mužeš koukat

stream
Kde se daji tyto adresy najit, kdybych je nenasel tady a nechtel se ptat v jinem diskuznim foru, kde by mi je nekdo jiny poradil? Je nekde seznam webu, ktere streamuji ceske televize?

hodnocení

1x

Mrkněte na tohle.

doplněno 21.03.13 10:29:

digizone.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]