Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - přehrávání filmů

Od: graficek odpovědí: 6 změna:

Ahoj, neznáte nějaký dobrý program na androida pro přehrávání .avi? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x

Doporučuji MX player, a k němu stáhnout i kodeky pro přehrávání mnoha jiných formátů:

play.google.com/...

MX mohu také jenom doporučit, dokáže přehrát třeba i DVD jen tak zkopírováné do mobilu...zatím nejlepší přehrávač co jsem měl.

taktéž se přimlouvám za MX player, i na mé trosce s 600 MHz CPU přehraje běžné AVI filmy bez problému :)

graficek
hodnocení

Ale jo, já na mé omnii i8000 s 800mhz taky. Ale teď jsem si koupil HTC HD 2 a nahrál tam androida, vypadá to velmi dobře :)

graficek
hodnocení

Díky. kvalitní optika :)

hodnocení

0x

Poslechl jsem zdejší rádce a nainstaloval MX Player a kodek č.6, který si vyžádal sám přehrávač. Filmy v AVI a ve formátu VMW však nejdou přehrát.

Ještě jedna zajímavost. Když jsem chtěl stáhnout ten MX Player z Obchodu Google, tak mi to psalo, že mám málo místa na externím úložišti, i když to nebyla pravda. Vymazal jsem z SD karty kvůli tomu několik 1Gb filmů, ale psalo to stále. Tak jsem aplikaci i kodek stáhl z www stránek, na které je v Obchodu odkaz. To už šlo bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]