Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri instalaci windows chyba, proc? Modra smrt

Od: sazinek* odpovědí: 13 změna:

Zdravim, koupil jsem pouzity netbook kde byl win 7 start ale bohuzel nejsou tam legalne win 7 ale maji tam byt win xp ktery chci vratit jelikoz ten ntb potrebuju na autodiagnostiku. Ale pri jakykoliv instalaci, win xp, vista, 7 tak mi to vzdy hodi tuhle chybu. Co stim jak to mam obejit? Disky jsou smazane jiz pred instalaci windows takze kde je chyba co mam udelat? Chtel bych to dnes rozchodit. Dekuji

doplněno 19.03.13 22:00:

dodam ze to dela pokazde, proste nevim co stim uz jsem zoufalec :(

Pri instalaci windows chyba, proc? Modra smrt

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

4x

Máš asi v BIOSu aktivován ACPI pro SATA disk a nenahrál jsi jeho podporu nebo disk to nepodporuje. Vypni ACPI a případně dohraj ze stránek dodatečně přes ovladače.

sazinek*
hodnocení

kdybych moh tak ti dam 100x dobrou odpoved, jsem ti vdecny!

PROBLEM VYRESEN! DEKUJI

Instaluji dal..

kangaroo*
19.03.13 23:36

Nemáš zač

sazinek*
hodnocení

mam, zachranilo me to. super dekuji!

hanher*
hodnocení

0x

Je dobrý HDD? Jsou dobré RAM? Nejsou na instalačních viry?

Význam jednotlivých chybových hlášení se dá dohledat.

support.microsoft.com/...

sazinek*
hodnocení

vir tam na cd nikde neni, ram i hdd by mel byt dobry. vse bezelo.

hodnocení

0x

Disk je smazaný i zformátovaný?

sazinek*
hodnocení

no ano mazal jsem to pres instalacku jinak nevim zda to jde i smazat a zformatovat jinak treba pres bios?

Modrou smrt při instalaci XP jsem měl taky,jen už nevím,zda jsem tamměl uvedeno tolik chybových hlášek.

Byla vadná jedna ze dvou pamětí RAM.

Nedávno se mi totéž přihodilo na HTPC,těch chybových hlášek bylo také 5,jen už nevím jaké.

Byla vadná základová deska.

doplněno 19.03.13 22:30:

Mi ten notebook taky fungoval,modru smrt to hodilo při přeinstalaci.

sazinek*
hodnocení

ja si ale myslim ze je vse ok v tom notebooku, delalo to kdyz sem reinstaloval win blbe se tam asi neco udelalo.

hanher*

Pro jistotu bych přes příkaz Chkdsk zkontroloval disk, pomocí Memtestu bych nechal zkontrolovat i RAM.

sazinek*
hodnocení

a jak to mam udelat? Prosim :)

hanher*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]