Nejste přihlášen/a.
Zdravim, koupil jsem pouzity netbook kde byl win 7 start ale bohuzel nejsou tam legalne win 7 ale maji tam byt win xp ktery chci vratit jelikoz ten ntb potrebuju na autodiagnostiku. Ale pri jakykoliv instalaci, win xp, vista, 7 tak mi to vzdy hodi tuhle chybu. Co stim jak to mam obejit? Disky jsou smazane jiz pred instalaci windows takze kde je chyba co mam udelat? Chtel bych to dnes rozchodit. Dekuji
doplněno 19.03.13 22:00: dodam ze to dela pokazde, proste nevim co stim uz jsem zoufalec
no ano mazal jsem to pres instalacku jinak nevim zda to jde i smazat a zformatovat jinak treba pres bios?
Modrou smrt při instalaci XP jsem měl taky,jen už nevím,zda jsem tamměl uvedeno tolik chybových hlášek.
Byla vadná jedna ze dvou pamětí RAM.
Nedávno se mi totéž přihodilo na HTPC,těch chybových hlášek bylo také 5,jen už nevím jaké.
Byla vadná základová deska.
doplněno 19.03.13 22:30:Mi ten notebook taky fungoval,modru smrt to hodilo při přeinstalaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.