Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na úprava PDF dokumentu

Od: charvat29* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, dobrý den. Sháním nějaký program, který by mi umožnil editovat PDF soubory bez omezení... Jedná se mi o jeden soubor, tudíž bych prosil o něco zdarma co nepřidává vodoznaky.

Zkoušel jsem program PDF Editor, ale ten mi v počítači nefunguje, jak má :/.

Věděl byste někdo o nečem, prosím? :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

pdf upravovat nelze, vzdy tam je nejake omezeni a pokud chces nejaky kvalitni program co s pdf neco zvladne tak je treba zaplatit nebo jsem slysel ze jsou i taci co si jej opatri mene legalni cestou na ulozto nebo torentech, to jsou ale darebaci

dzordz*
hodnocení

0x

Inkscape to zvládne celkem obstojně, s něčím můžou být problémy (specifická grafika, zejména průhlednost, přechody a masky), ale většinou je to ok. Na Adobe sadu nemá, ale na ten jeden soubor v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]