Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírování z CD - cyklická redudantní chyba

Od: andrew* odpovědí: 6 změna:
ahoj.. na CD jsem si vypálila soubor ve formátu avi.. a z počítače jsem ho vymazala.. teď když jsem chtěla zpátky zkopírovat z CD tento soubor ukazuje se mi cyklická redudantní kontrola.. chtěla jsem to zkopírovat abych to mohla převést do formátu dvd a vypálit na dvd.. teď si nevím rady proč mi to nejde zkopírovat.. díky za radu:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrtommy*
hodnocení

0x
Zkuste použít nějaký File Manager,zkopírovat si soubor a vypálit
andrew*
hodnocení

a můžete mi poradit jaký?moc tomu nerozumím..:)díky
andrew*
hodnocení

zkusila jsem total commander a taky to nejde.. ukazuje mi to že nejde přečíst..
Předchozí rada nic neřeší. Smaotný prblé je s čitelností takto vypáleného CD který může být na straně mechaniky i disku. Vemte vypálené CD a zkuste ho zkopírovat u někoho jiného. Třeba se vám to povede.
mrtommy*
Pokud máte flash disk,tak si u nějakého známého zkopírujte obsah na něj a pak ho vypalte

qwertz*
hodnocení

0x
Mě občas pomůže CD OPATRNĚ (!) mechanicky vyleštit namokro, aby se moc nepoškrábalo... Pak ale rozhodně nepoužívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]