Nejste přihlášen/a.
Pokud mám v těle došlého emailu či ve věci emailu odkaz na link (webowou stránku), nejde prokliknout. Musím link zkopírovat do prohlížeče a pak teprve webowou stránku najít. Proč tak komplikovaně? Asi je to nějaká blbost v nastavení ale bohužel jsem na to nepřišel. Jak to zjedodušit? Díky za pomoc
Zalezi na emailovem klintovi, ktery pouzivate a jak ten email nekdo odeslal. Pokud jako text, tak je to pouze (neklikaci) text a nic vic. Pokud odesilatel poslal email treba v html formatu, tak tam je mozne, aby byl odkaz skutecne odkaz a pak funguje na kliknuti. Problem muze byt v bezpecnosti, ze vidite text odkazu, ale ve skutecnosti vas kliknuti posle na uplne jine stranky.
Nedavno jsem mel doma stejny problem.
Jaky mas BROWSER? V mejlu jsou to opravdu HYPERTEXTOVe odkazy nebo jenom zapsana URL?
Me doma zlobil MSIE a tak jsem ho nahradil jinym BROWSERem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.