Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezené možnosti připojení

Od: mirecek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat když se chci doma připojit k wifi přes mobil (Sony Xperia U) tak se připojím ale napíše mi to : Připojeno k internet s omezenými možnostmi připojení.Jak to mám udělat abych mohl být i na telefonu.Díky předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Trochu to rozepište. Xperia jako blokuje jakoukoliv jinou činnost pokud se připojíte k domácí WLAN? Když dáte připojit mobil, tak se připojíte a můžete na mobilu sledovat web stránky? Web jde, ale nejde skype,facebook,twitter,...?

mirecek*
hodnocení

Když se připojim s mobilem tak nemůžu sledovat ždáné webove stránky..

kangaroo*

Tak to nejsi připojený na Internet, ale jen spojení mezi mobilem a routerem. Prohlížeč v mobilu máš nainstalovaný a aktualizovaný. Co nějaké wifi omezení nastavený v routeru (MAC filtrace adres, šifrování, SSID,...) Zkus ještě připojení přes USB kabel. Propoj mobil USB kabelem s počítačem a nastav parametry sdílení Internetu pro mobil přes počítač a vyzkoušej web,... pokud vše půjde, tak problém bude v nastavení wifi připojení a tam musíš upravit wifi hodnoty jak routeru tak mobilu

mirecek*
hodnocení

Ani to nejde.Ale díky.

kangaroo*

Asi tam máš blokovaný přenos dat v nastavení wifi sítě (pokud jsi zadal stejný parametry wifi co máš uložený ve wifi routeru)

Když se připojíš k routeru zobrazí se ti anténa na displeji mobilu?

mobilni-telefony.heureka./...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]