Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych propojit PC ( Windows XP - má volné USB ) bezdrátově k TV Samsung UE 32D 5500 ( má HDMI ). TV od PC je v druhé místnosti za rohem, přímá vzdálenost přes cihlovou zeď je asi 10m.
Slyšel jsem o adaptéru PUSH2 TV HD snad model Netgear PTVU 1000 nebo PTV 2000. Model PTV 2000 prý spolupracuje pouze s počítači vybavenými funkcí INTEL WIDI, což nevím zda můj počítač umí.
Co mi doporučujete, abych mohl prohlížet z PC fotky na TV nebo videa z internetu na TV. Super rozlišení na TV nepotřebuji, jsem běžný uživatel. Děkuji za případnou radu.
Zamyslete nad vzdáleností a možným přímým propojením kabelem. Přesto si uvědomte, že vracení a zastavení při prohlížení fotek budete provádět z druhé místnosti ktomu je nutné míti kontakt s ostaními, kteří umělecké výtvory budou sledovat a budete, nebo budou chtít abyste je komentoval ...
Požívám 10 m kabel HDMI > HDMI a zvuk jsem rozdvojil na kartě rozdovojkou a vedu jej samostatně, jackem, čím je záruka kvality zvuku na obou přístrojích. Vedení jde do druhé místnosti přes kovová futra bezproblémově.
Máte pravdu, povedu kabel přes zeď. Jen jsem se chtěl zeptat na to rozdvojení zvuku na kartě rozdvojkou a vedení samostatně jackem. Vůbec tomu nerozumím, co píšete. Jak to mám udělat prakticky? Děkuji.
klidně vybourejte ve zdi dirku a jděte třeba pod kobercem, pokud to nevadí ... já měl staré vedení zvuku ve starém šedivém stereo kabelu s oblíbenými 5-ti kolíkovými zásuvkami, zástrečkami bod kobercem ... to se mi hodilo a osadil jsem to jackem a do zvukovky zapíchl něco podobného, viz odkaz, takže kabel k reprákům PC a kabel do TV Panasonic Viera - teoreticky by to mělo jít vše v HDMI, ale mně ne ... a tohle je řešení
kabel HDMI táhnu podél stěny pod dveřmi s kovovými futry, je to akorát 10 m, ale mají i delší kabely, ale pak volte lepší kvalitu a zlacený kontakty ...
Protože nemám v PC konektor DVI, kam bych připojil redukci HDMI, tak si nechám v PC přidělat konektor hned HDMI, pak spojím TV kabelem HDMI a bude to nejlepší. Bydlím ve starším domě, kde nejsou prahy, všude lino, dřevěná futra. Povedu kabel HDMI u stropu. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.