Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mam doma již starší notebook a netbook a chtěl bych tento mesíc koupit do obou nové baterie. Jedná se o netbook Acer Aspire ONE D255 a notebook DELL Inspiron 1545 mohl by mi nekdo poradit kde nejlepe objednat baterie? Nejsme na tohle moc zkuseni u nas tak se radeji tisickrat zeptam nez neco objednam. Chtel bych klidne nejakou vetsi tridu co bud stat vic ale dyl vydrzi. Dekuji
Zdravím je to jenom můj názor a mluvím sám za sebe dobré zkušenosti mám s níže uvedeným eshopem. Je takový jednoduchý, ale našel jsem si ho přes recenze a vyplatilo se mi to. A to už jsem se taky několikrát spálil. Petr.
Původní baterii se v některých případech vyplatí zrepasovat.
A to jak z finančních důvodů, ale i proto, že baterie může mít i delší výdrž.
Bývalý zaměstnavatel dělal repase baterií do notebooků a aku nářadí s použitím kvalitních článků, a nebyl nikdo, kdo by si stěžoval, spíše naopak. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.