Nejste přihlášen/a.
Přestalo mi najednou fungovat skenování u HP psc1315. Vyhodí to vždycky hlášku "Vyskytla se chyba při komunikaci se součástí skenování. Pokud tento problém potrvá, znovu nainstalujte sowtware skenování."
Celé zařízení HP jsem odinstalovala a znovu nainstalovala,ale problém trvá.
Správce HP/ na obrazovce/ mi nejde vůbec spůstit.
Prosím poraďte.
Celé zařízení HP jsem odinstalovala a znovu nainstalovala,ale problém trvá.
Správce HP/ na obrazovce/ mi nejde vůbec spůstit.
Prosím poraďte.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
PS: ještě bych ale prověřil propojení skeneru a počítače, jestli nevypadl třeba kabel.
mimi*
V kabelu to nebude, je to tiskárna dohromady se skenerem a tiskárna funguje, jen ten skener ne. Tam už je chyba v tom, že mi na obrazovce nejde vůbec spustit správce HP. Ještě tě zkusím celé znovu odinstalovat a nainstalovat, třeba jsem někde udělala chybu.
hp*
0x
Umíte někdo poradit čím to může být?
Taky mě nejde skenovat z HP F380 a 1315, pouze tisknout, mám ntb ASUS s Vistou.
Hlásí to: "Došlo k neočekávané chybě. Chcete-li program ukončit klepněte na tlačítko OK.
Potom zkuste jednu z následujících akcí:
-restartujte program
-restartujte počítač
-spusťte software Správce fotografií a obrázků a akci opakujte
Předem díky za radu.
Taky mě nejde skenovat z HP F380 a 1315, pouze tisknout, mám ntb ASUS s Vistou.
Hlásí to: "Došlo k neočekávané chybě. Chcete-li program ukončit klepněte na tlačítko OK.
Potom zkuste jednu z následujících akcí:
-restartujte program
-restartujte počítač
-spusťte software Správce fotografií a obrázků a akci opakujte
Předem díky za radu.
enec
0x
Stalo se mi přesně to samý po stáhnutím internet explorer č.7. Na stránce www.hp.cz je ke stáhnutí soubor, který to opraví.
enec
Jasně, je to odsud h10025.www1.hp.com/...
Ten soubor se jmenuje: Critical update to resolve an issue with HP Director after installing Internet Explorer 7 (Czech)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]