Přestalo mi najednou fungovat skenování u HP psc1315. Vyhodí to vždycky hlášku "Vyskytla se chyba při komunikaci se součástí skenování. Pokud tento problém potrvá, znovu nainstalujte sowtware skenování." Celé zařízení HP jsem odinstalovala a znovu nainstalovala,ale problém trvá. Správce HP/ na obrazovce/ mi nejde vůbec spůstit. Prosím poraďte.
Hodně by pomohlo, kdyby jsi měla možnost vyzkoušet skener na jiném počítači. Pak by se hned vidělo, jesli je chyba v něm nebo ve tvém PC. PS: ještě bych ale prověřil propojení skeneru a počítače, jestli nevypadl třeba kabel.
mimi*
V kabelu to nebude, je to tiskárna dohromady se skenerem a tiskárna funguje, jen ten skener ne. Tam už je chyba v tom, že mi na obrazovce nejde vůbec spustit správce HP. Ještě tě zkusím celé znovu odinstalovat a nainstalovat, třeba jsem někde udělala chybu.
Já mám PSC 2410 a Správce HP mi taky najednou nejde spustit! Když potřebuju skenovat, tak skenuji přes HP Image Zone který se mi nainstalovalo společně se správcem HP
Umíte někdo poradit čím to může být? Taky mě nejde skenovat z HP F380 a 1315, pouze tisknout, mám ntb ASUS s Vistou. Hlásí to: "Došlo k neočekávané chybě. Chcete-li program ukončit klepněte na tlačítko OK. Potom zkuste jednu z následujících akcí: -restartujte program -restartujte počítač -spusťte software Správce fotografií a obrázků a akci opakujte Předem díky za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.