Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SdelevURL.tmp co je to?

Od: lindaf* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, našla jsem v PC ve složce Users :Veřejné soubor SDELEVURL.tmp smazala jsem to, na netu bylo, že to může být adware, je možné, že byl s něčím naistalovaný a stačí to vymazat takto? nikdo mi to nenašel ani SpyBot...díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Ještě se podívej přes Revo Uninstaller na nainstalované programy, jestli tam není něco, co tam být nemá.

Výlučně na mazání adwaru je AdwCleaner.

doplněno 18.03.13 20:41:

Chrome nainstaluj, je to špion a poslední dobou blbne (mnozí mi to potvrdí). Radši si nainstaluj některý z alternativních prohlížečůse stejným jádrem, nějaké návrhy a návod na přenesení nastavení najdeš zde.

lindaf*
hodnocení

vypadá to, že by být nemělo tak uvidím, asi přeinstaluju celé windows a naistaluju jen chrome a vlc už mě to nebaví, stále mám strach, že tam něco je, nevím je to zkontrolované spybotem a esetem ale pořád jsem nejistá...ale děkuji moc..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]