Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neustále mi na mail chodí nějaká nevyžádaná pošta tedy SPAM.. dá se toho nějak zbavit? vadí mi to furt mazat, odhlašovat se bojím, bojím se že vlezu na tu stránku a chytím trojského koně nebo něco podobného, dá se to nějak vyřešit?díky..(je možné, že je to tím, že byl můj pc napaden trojským koněm?)a ještě je při napadení trojským koněm nebo malwarem nutné hned přeinstalovat Windows?
Bohužel Spam je daň, se kterou se lze jen smířit. Jde jej do určité míry eliminovat, ale nikdy se jej nezbavíte zcela. Základem je používat pro různé registrace na netu jiný e-mail, než který chceme používat pro posílání pošty a komunikaci. Také si můžete v nastavení nadefinovat nějaké třídíci filtry zpráv, které eliminují pravidelné reklamy a podobné e-maily. Trojského koně, pouhým přístupem do e-mailové schránky určitě nechytíte. K tomu je zapotřebí daný e-mail otevřít a ješte většinou i s přílohou. A to že je potřeba systém reinstalovat, při napadení se výjimečně může stát, ale v naprosté většině si snimi poradí k tomu určené programy.
oznacit na seznamu a oznacit jako spam tim se zablokuje adresa z ktere se to posila tim to bude prichazet do slozky spam kam ani nemusite chodit.
zepe to se mitam dělá automaticky, ale štve mě i to mazání z té složky, ale jinak děkuji, až o bude neúnosné smažu mail a udělám nový, právěže mě kámoš vystrašil hned že to musím přeinstalovat...a ještě mě zajímá když mám počítač projetý spybotem a ještě esetem online scannerem dá se věřit, že je čistý? díky
urcite né preinstalovat mrknete sem tady to projedte programem co je uvnitr a uvidite co najde kdyz tak to sem napiste
No nevím mail označený jako SPAM se dostane jen do složky SPAM. Automaticky tam padá miminum byť je filtr zapnutý. Jinak tentýž SPAM přijde pokaždé pod jinou mailovou adresou.
jasne taky mi trvalo mesic nez jsem pochytal ty spamove adresy a to mam 7 emailu presmerovaných do jednoho na gmailu.ted uz mi chodi jen overene emaily. a ze to spadne do slozky spam mi je jedno proste tam nechodim i kdyz obcas tam spadne email na ktery cekate.kdyz neprijde jdu se mrknout do spamu
to se mi taky stává, že mi třeba z hotmailu všechno padá do spamu jako ono to není zas tak strašné, ale prý se to pak zmnoží a toho se bojí, že už tu schránku pak nebudu moct třeba ani používat to bych ji pak musela zrušit a udělat novou jenže to už je pak blbý, když bych jí musela všem dávat znova nehledě na to mám jí i na třídním mailu a tak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.