Nejste přihlášen/a.
Manželka má tablet s Androidem verze 4.1, avšak nehrají jí žádná videa na Internetu. Píše to : Unplayer source finded.
Ví někdo, který přehrávač by si měla nainstalovat z toho Obchodu? Nebo jak to řešit.
Díky předem.
Ten stojí 120,- Kč. Není tam něco fungujícího zdarma?
doplněno 18.03.13 17:09: Omlouvám se, nevšiml jsem si doplňku) Už je nainstalován, ale jen "načítá" a nehraje
)
uz jsem ho sem daval
doplněno 18.03.13 17:12:nehraje zadne video?
doplněno 18.03.13 17:14:ani na youtube?
Zkoušeli jsme ho, ale navedl nás zase na Google a když jsme zdali do toho Googlu rozzlobenimuzi, takto zase nehrálo. Neumíme ho použit, bohužel. Není tam symbol lupy pro vyhledávání)
ja ho stahnul spustil zadal jsem adresu rozzlobenimuzi a videa vsechny hrajou .adresu zadat primu v dolphinu prohlizeci
doplněno 18.03.13 18:38:nastavit jako hlavni prohlizec
Máme nainstalovaného Delfína, k tomu Easy Video Player , ale na stránce www.rozzlobenimuzi.com se přehraje jen reklama a pak to napíše EROR - No foudn playable source - a nehraje to! Chybí nějaký doplněk k tomu browseru Delfín?
Jen s doslechu. Pokud je potřeba FlashPlayer tak to nehraje. A ze stranek Adobe pro Android tento FlashPlayer zmiznul
Nic nezaručuji, nemohl jsem to vyzkoušet, nic s Androidem nemám.
Zdravím jedna možnost helpx.adobe.com/...
nebo play.google.com/...
mam tablet a flash player byl již nainstalovan.Možná ještě by stačilo napsat co je za tablet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.