Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet s Androidem 4.1

Od: aloisb® odpovědí: 13 změna:

Manželka má tablet s Androidem verze 4.1, avšak nehrají jí žádná videa na Internetu. Píše to : Unplayer source finded.

Ví někdo, který přehrávač by si měla nainstalovat z toho Obchodu? Nebo jak to řešit.

Díky předem.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

2x

ja používám

MX Player Pro

funguje dobre

doplněno 18.03.13 17:00:

tady pro vas zdar/...

hodnocení

Ten stojí 120,- Kč. Není tam něco fungujícího zdarma?

doplněno 18.03.13 17:09:

Omlouvám se, nevšiml jsem si doplňku:)) Už je nainstalován, ale jen "načítá" a nehraje:))

zepe*

uz jsem ho sem daval

doplněno 18.03.13 17:12:

nehraje zadne video?

doplněno 18.03.13 17:14:

ani na youtube?

hodnocení

You Tube normálně hraje, ale nejdou videa na www. rozzlobenimuzi.com nebo www.navratdoreality.cz

zepe*

jj taky problem pouzivam na androidu chrome prohlizeč a me to pise

no playable sources found jdu to resit dam vedet

doplněno 18.03.13 17:35:

na jinem prohlizeci to jde dtahnul jsem

tento

doplněno 18.03.13 17:41:

tady je k tomu spoustu doplnku

hodnocení

Zkoušeli jsme ho, ale navedl nás zase na Google a když jsme zdali do toho Googlu rozzlobenimuzi, takto zase nehrálo. Neumíme ho použit, bohužel. Není tam symbol lupy pro vyhledávání:))

zepe*

ja ho stahnul spustil zadal jsem adresu rozzlobenimuzi a videa vsechny hrajou .adresu zadat primu v dolphinu prohlizeci

doplněno 18.03.13 18:38:

nastavit jako hlavni prohlizec

hodnocení

Máme nainstalovaného Delfína, k tomu Easy Video Player , ale na stránce www.rozzlobenimuzi.com se přehraje jen reklama a pak to napíše EROR - No foudn playable source - a nehraje to! Chybí nějaký doplněk k tomu browseru Delfín?

jirbar*

Jen s doslechu. Pokud je potřeba FlashPlayer tak to nehraje. A ze stranek Adobe pro Android tento FlashPlayer zmiznul

hodnocení

A nemohl by někdo poslat ten instalační soubor Adobe Flash Playeru pro Androida pls?

praivo*

mobilenet.cz/... , ale něco jsem našel: forums.adobe.com/...
doplněno 23.03.13 11:18:

Nic nezaručuji, nemohl jsem to vyzkoušet, nic s Androidem nemám.

sinner

Zdravím jedna možnost helpx.adobe.com/...

nebo play.google.com/...

mam tablet a flash player byl již nainstalovan.Možná ještě by stačilo napsat co je za tablet.

hodnocení

Je to ACER Iconia A 510.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]