Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamet karta

Od: charger® odpovědí: 5 změna:

aHOJ

Mam pametovou kartu micro SD chci si na ni dát nejake filmy a hudbu mam adapter do toho sem si dal pametovku,kdyz to dám do pocitace a chci do toho pretahnout hudbu pise to disk je chranen proti prepsani .Jak mam odstranit tuto ochranu ,abych si mohl dat do toho music? dik za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přesun na kartě takovej jazýček na straně, tím se to blokuje.

be4st*
hodnocení

jaký jazýček? nešlo by udělat screen z windowsu pls jak to delas . nechapu jak to myslis

Pokud máte adaptér na velikost SD, tak jsem zamčení naznačil na obrázku, v červené pozici lze číst i zapisovat, v modré pozici pouze číst, zapisovat nelze (poloha LOCK)

Pamet karta
hodnocení

dík kamo pomohlo mi to . ja vubec nevdel,ze to tam je :D sem si toho nikdy nevsimnul dik si borec LIKE!

praivo*

doplněno 19.02.13 19:08:

Já to sem chtěl dát taky a obrázky se nevložily...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]