Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych se zeptat, zda kdyz jsem si objednal pres internet (www.okay.cz) televizor a nechal si ho dovest do mistni prodejny OKAY, zda mam moznost toto zbozi vratit do 14 dnu od prevzeti bez udani duvodu?
Ano, čtrnáctidenní lhůta platí pro objednávky přes internet bez ohladu na způsob dopravy k zákazníkovi, tedy i při osobním odběru.
doplněno 13.12.12 16:42:Není důležitý ani způsob platby, zda bylo placeno předem nebo při odběru...
No ja ji objednal pres intenet s tim, ze jsem si ji nechal zaslat na mistni prodejnu u nas v miste bydliste, kde jsem si ji vcera vyzvednul a zaplatil. Ale je to v podstate nakup pres e-shop.
"V podstatě" není totéž co "doopravdy" V tomto případě tedy byla kupní smlouva realizovaná až na prodejně, nikoliv na dálku.
Ale jak tu už někdo psal, zrovna OKAY s tím žádný problém nemá.
Vůbec ne. Je to normální internetový nákup, osobní odběr na prodejně s tím nijak nesouvisí. Nákup tedy možné vrátit je - pokud nejde třeba o rozbalený software.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.