Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit registraci v Top-firmy?

Od: 2874® odpovědí: 15 změna:

Prosim poradte nekdo jak zrusit registraci na serveru Top-firmy! poslali mi fakturu na 600kc a ja ani nevim za co! poradi nekdo? Dik tom

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucius*
hodnocení

0x

artik*
hodnocení

0x

tak tam zavolejte a zeptejte se kdy jste si u nich objednal nějakou reklamu a pak můžete jednat dál

hodnocení

nemají tam žádný kontakt kam se dá zavolat

buss
hodnocení

0x

A vy nevíte, jak jste se k nim dostal? Na webu nemají podmínky? Žádejte o smlouvu, co jste si objedal!

postrik
hodnocení

0x
Jen uvedu krizovy odkaz na podobnou otazku. Je to pro lidi, kteri tento text najdou pres vyhledavac: Znáte někdo Top-f/...
hodnocení

Poradte jak a co si počít! Mám 2 malé děti a nechci se dostat takhle do průšvihu!

praivo*
hodnocení

0x

spolecna-obrana.estranky./...

doplněno 13.12.12 16:53:

Neplať a emaily ignoruj, nikdy nikomu nic jiného neprovedli. Stejný postup jako s jinými podobnými firmami - kauza.antonak.eu/...

doplněno 13.12.12 16:56:

Odkaz řeší problémy s jinými firmami, ale jejich chování je prakticky stejné - pořád vyhrožují a posílají spam, ale nic jiného. Možná ti pak někdy přijde "zastrašovací"dopis s obálkou s modrým pruhem - jestli ano, můžeš ho rovnou vyhodit, prabděpodobně v něm nebude nic důležitého. Vlastní zkušenost s Online Investment Group -> BiB Services -> Flavio Contrepacore (viz stránky p. Antoňaka).

doplněno 13.12.12 17:01:

Už "dlužím"přes 400 € a kde nic tu nic... Dokonce se odvolávají na zákon, jehož znění hovoří přímo proti nim.

"...Uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu je v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými a účinnými na území Slovenskej republiky, a to podľa § 34 a nasl. Občianskeho zákonníka, s poukazom na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka a § 262 Obchodného zákonníka..."

Když si přečteš ten zákoník, dozvíš se, že přes internet nemůže vzniknout smlouva bez ověření elektronickým podpisem, což jsi určitě neudělal.
Telefonovat/psát jim je zbytečné, při prvním slovu o neplatnosti smlouvy bez el. podpisu zavěsí.

doplněno 13.12.12 17:06:

I když možná by stálo za to jim zkusit napsat, prý je v případě vážných důvodů možné registraci zrušit. top-firma.cz/...

sottka*

Dobrý den,

zkušenost se servrem TOP-seznam. Dostala jsem se do problému, zaregistrovala jsem se na servru www.top-seznam.cz ( firmy GF Investment Holding Inc.) se sídlem v Belize. Nabízeli mi registraci zdarma + balíček se 120 kredity zdarma. Přišlo od firmy asi 15 poptávek, ale nedalo se na ně nějak reagovat např., aby se mi zobrazil detail poptávajícího, jako to funguje u jiných podobných servrů. A v podstatě za nic ( žádnou zprostředkovanou službu) mi byla doručena od této firmy faktura na úhradu balíčku se 120 kredity na částku 2000,- Kč. Nevím, zda mám fakturu zaslanou emailem za takovou nehoráznost platit. Mám strach abych se nedostala do problému a částka se navyšplhala na nějakou astronomickou částku a celá záležitost se nedostala k soudu. Byla bych vděčna za radu jak mám v celé záležitosti postupovat.

praivo*

Zkus jim napsat na uvedenou emailovou adresu a slušně požádat o zrušení účtu. Fakturu rozhodně NEplať, nemá žádný význam, žádná právoplatná smlouva takovýmto způsobem nemůže vzniknout. Emaily od nich ignoruj, i kdyby ti přišly další faktury.

doplněno 28.12.12 17:36:

Zkus formulář na top-seznam.cz/...

sottka*

Děkuji za odpověď, firmu jsem se pokoušela po emailu kontaktovat, ale email se mi vracel jako nedoručitelný. Žádný jiní kontak nikde uvedý není.

ronieveva
hodnocení

0x

Jsme v tom též, oslovila jsem jiné firmy a problém je stejný.

Tyto podvodné weby jsou založeny za tímto účelem, komunikovat nebudou, pouze zasílám výhružky...hlavně nic neplaťte, zašlete odmítací dopis a podejte nejlépe ihned trestní oznámení. Já jsem tak učinila dnes.

facebook.com/...

Firmu má pán napsánu na bílého koně - zřejmě maminku? facebook.com/...

Nic neplaťte, rozhodčí doložka je neplatná.

pavel9
hodnocení

0x

Dobrý den, nic neplaťe pokud jste smlouvu nepodepsali osobně, nebo elektronickým podpisem. Registraci z Vašeho počítače mohl provést někdo nezletilý a pak je reigstrace neplatná a protizákonná. Podvodník to na Vás bude zkoušet i fiktivním dopisem od právníka naskenovaným. Dopisem poštou Vám nikdy nic nepřijde, aby nemusel platit poštovné (nemá na to). Hlavně nic neplaťe, protože by jste to mohli odsouhlasit. Hlavně nepropadněte panice a dedávejte dary podvodníkům, kteří si užívají za Vaše peníze a veřejně se Vám smějí jak jste hloupí. A daně z Vašich darů také neodvádějí. Našich soudů se bojí, aby je nezavřeli na 20 roků. Není to první ani poslední podvodník, který se tímto snaží živit. Takže klid a jejich adresu si vyřaďte z přijímané email pošty.

Také pozor na odpovědi, které píše sám podvodník. Zvláště, kde Vás nabádá, aby jste se chovali odpovědně a zaplatili. Je to podvodník a jinými slovy Vám zde říká, aby jste mu přispěly, aby mohl své choutky uspokojovat za VAše peníze. Jeho chování hraničí s vydíráním a i na to už u nás jsou platné zákony. Když má nastrčeného bílého koně i to mu už dnes nic nepomůže. I tak se dá vypátrat. Pavel

karlicek
hodnocení

0x

Dne 23.5.201 v 17:45 o celém případu vysílala Česká televize reportáž v pořadu Černé ovce - dívejte se zde, reportáž má název " Rejstřík".
Během natáčení bylo opravdu zábavné sledovat, jak se M.Malý celou dobu pod různými záminkami zbaběle vyhýbal jakýmkoli pokusům reportérů o přímý kontakt a vyjádření (reportérka mu opakovaně nabízela, že za ním přijedou až domů).
Zejména tvrzení M.Malého o "kontrole jeho systému nezávislou organizací a uznání platnosti takto uzavřených smluv"se ukázalo jako zjevně lživé - M.Malý byl několikrát vyzván, aby takové stanovisko předložil, avšak nikdy tak neučinil.
S ohledem na mnohdy zcela absurdní znění Malého výhrůžných e-mailů je též poměrně zřejmé, že tyto rozesílá spamový automat, který by tak činil i kdyby Malého z jeho " podnikatelského n/..." trefil šlak - což bych mu osobně velmi přál.
Tímto je tedy možno považovat případ za prakticky uzavřený. Pokud se nic nezmění - a ono se příliš nemá co změnit - tak je možno Malého e-mailové i písemné výhrůžky zcela bez jakéhokoli rizikaignorovat.

avlyso
hodnocení

0x

Dobrý den, i my máme s top - firmou špatné zkušenosti .. také nám přišla faktura na 600 kč a když jsem se zeptala za jaké služby , že jsme nic neobjednali zůstala otázka bez jakékoliv reakce. ted jsme obdrželi nějakou penalizační fakturu a ani tu nehodlám zaplatit , protože nevím o tom , že bych si kdy něco objednala a hlavně žádné služby od nich nevyužívám... zavolat se jim nedá napsat mail také ne a na otázky nereagují a nekomunikují.

Doufám jen že mi takovýhle podvodníci nemohou dát např exekuci za tu neuhrazenou fakturu.. atd.

Poradíte mi někdo jak se jich zbavit?:(

Děkuji atelier feerie

praivo*

Vytvoř si filtr, který bude zprávy od nich rovnou mazat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]