Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázový příkaz ČSOB

Od: janamm* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni, nedávno jsem začala používat internetové bankovnictví u ČSOB. Ted jsem chtěla zaplatit paušál za internet. Najela jsem si na jednorázový příkaz, vyplnila tam název příkazu, aktuální den splatnosti, částku, čísla účtu a symboly. Ted kdyz si dám příkazy čekající na vyřízení, tak tam nic nemám. Je to proto že jsem zadala aktuální den splatnosti a nebo sem to udělala špatně? Když si ale najedu na vzory příkazů, tak tam tady ten danný příkaz mám. Asi je to divný dotaz, ale já se radši zeptám..:)Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Jano, pokud jste to stihla v "úřední době" (tzn. u ČSOB tuším do 18:30), příkaz se provede IHNED. Obzvláště, pokud posíláte peníze do stejné banky, tak příjemce už to má na účtě cca do 5 minut... Je to rychlovka, nic za tím nehledejte.

janamm*
04.12.12 22:41
hodnocení

Děkuji.:)

hop®
hodnocení

0x

Třeba je příkaz již vyřízen, podívejte se do pohybů...

janamm*
hodnocení

tam právě nic...To by byl vyřízen nějak rychle, jelikož hned po 5 vteřínách jsem se podívala do příkazů čekající na vyřízení a tam taky nic..

hodnocení

0x

Je možné, že platba už proběhla, a proto to není v čekajících (ale ve vyřízených).

janamm*
hodnocení

dobře, děkuji

hodnocení

0x

Když slyším o naší slavné ČSOB, dělají se mi osypky na celém těle... co tam se mnou prováděli... Nikdy více. Omlouvám se že nepíšu k tématu, ale snad už je otázka vyřešena.

bushman
hodnocení

0x

také se mi to stalo-pak jsem zjistil,že jsem nezadal na posledních řádcích,jak dát vědět že byl příkaz proveden(u mne sms na mobil,někde mail ap)příkaz zmizel,a platba neproběhla.přišlo vám potvrzení o platbě?kdy,v kolik hodin a pod jakým kodem?pokud nee,tak neproběhla.ověřit na infolince ČSOB,jak je to s jednorázovou platbou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]