Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, nedávno jsem začala používat internetové bankovnictví u ČSOB. Ted jsem chtěla zaplatit paušál za internet. Najela jsem si na jednorázový příkaz, vyplnila tam název příkazu, aktuální den splatnosti, částku, čísla účtu a symboly. Ted kdyz si dám příkazy čekající na vyřízení, tak tam nic nemám. Je to proto že jsem zadala aktuální den splatnosti a nebo sem to udělala špatně? Když si ale najedu na vzory příkazů, tak tam tady ten danný příkaz mám. Asi je to divný dotaz, ale já se radši zeptám..Děkuji
také se mi to stalo-pak jsem zjistil,že jsem nezadal na posledních řádcích,jak dát vědět že byl příkaz proveden(u mne sms na mobil,někde mail ap)příkaz zmizel,a platba neproběhla.přišlo vám potvrzení o platbě?kdy,v kolik hodin a pod jakým kodem?pokud nee,tak neproběhla.ověřit na infolince ČSOB,jak je to s jednorázovou platbou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.