Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká sms brána do sítě Vodafone?

Od: klokan* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, znáte nějakou sms bránu zdarma a bez registrace ze které jsou posílat bezplatně sms do sítě Vodafone?

Poslední dobou mi to skoro všude píše nějaký problém a registrovat se nikde nechci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem registrovaný na Vodafoneparku a nemám žádný problém, je tam adresář a navíc SMSky chodí z Vašeho čísla a ne z nějakého anonymního čísla SMS brány :) už tam jsem asi 3 roky a spokojenost

nikulka*
hodnocení

0x
Dobry vecer preji...
U me je vzdy nejlepsi tato stranka : www.smsbrana.cz
Je to na vsechny operatory zdarma!
Snad jsem trochu pomohla!
Preji krasny vecer!
Nikulka

Funguje třeba Poslasms.cz ale nechápu, proč si nechcete registrovat ten Park.vodafone.cz To je bezproblémová služba. Kdyby to tak měli všichni operátři, chrochtal bych si blahem.

doplněno 22.11.12 11:42:

a mimochodem... výše propagovaná smsbrana.cz odesílá do vodafone taky pouze registrovaným, protože free brána vodafone už dlouho nefunguje.

morpheus*
hodnocení

0x

Dobrý den, nejlepší bezplatná sms/mms brána vodafone je asi park.vodafone.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sms brana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]