Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jak mám udělat svůj vlastní design blogu? Chtěla bych ho mít originální a tak bych si ho chtěla udělat sama... Mnohokrát děkuji =)
Dobrý večer, Adullko, nauč se hypertextový jazyk (X)HTML, kaskádové styly (CSS) a pracovat s grafickým editorem. Pak už to bude snadné.
Nebo si v grafickém editoru vytvoř grafické prvky a blog si založ na některé bezplatné službě s hotovými šablonami, ve službě, která umožňuje vkládat vlastní grafické prvky.
doplněno 19.11.12 20:26:A nezapomeň, že pro úspěch blogu (návštěvnost) je nutný vlastní kvalitní obsah. (Tzn., nekopírovat, co kde najdeš,)
Dále: žádné blikání ani "flitry" a zvolit dostatečný kontrast textu a pozadí (aby se návštěvníkům tvé texty dobře četly).
Blog si založím nablog.cz. Jenže ty šablony co tam jsou se mi moc nelíbí a já nevím jak si tam mám dát ty svoje. Nikdy bych nekopírovala cizí články! Vyhrála jsem soutěž mladých spisovatelů v ČR takže myslím, že psát články zvládnu když jsem zvládla knihu.
Jinak samozřejmě mockrát děkuji za odpověď. =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.