Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení přes WIFI

Od: rolo odpovědí: 4 změna:

Zdravím.CHci se zeptat.Mam WIFI router Tenda na notebooku chytám internet normálně,koupil jsem si USB adapter a dal do počítače, nainstaloval podle návodu a párkrát se mi povedlo se připojit k síti ale po vypnutí počítače a opětovném zapnutí jsem bez připojení k síti a už se nejde připojit.Po klepnutí na Síťová připojení,tak tam je "Nepřipojeno chráněno bránou" a nic víc. Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

"Nepřipojeno chráněno bránou" znamená, že máš spuštěný firewall a nepřipojenou síť...

Klikni na to připojení a zvol Zobrazit bezdrátové sítě (nebo tak něco) a připoj se k té tvé...

doplněno 02.11.12 19:58:

Zkontroluj si na routeru správnost klíče (případně vytvoř nový)... A zkontroluj na routeru kontrolu na MAC adresy (někde v Access Control)...

Pak může být problém v jiné, silné okolní wifi na stejném kanále (koukni na dostupné sítě). Další možnost může být v nastavení komunikační rychlosti (klesá s klesající úrovní signálu) - je potřeba nastavit na ´auto´...

rolo
hodnocení

To už jsem zkoušel,když zadám klíč k připojení,tak se to chvíly snaží připojit a nic.

mula

A jak daleko máš to PC od routeru?
Jestli to máš každé v jiné místnosti, tak vyzkoušej PC přestěhovat do stejné jako je router. Pokud to bude chodit, je to nedostatečným signálem.

rolo
hodnocení

Vždycky to napíše " Systém Windows se nemůže přihlásit k síti Tenda "

PC mám vedle v místnosti.Ale s notebookem můžu jít ven a chytám signál dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]