Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 větrání

Od: mrblackstar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nevíte kolik místa cm je potřeba aby měl X360 slim dobré vétrání? Pod televizí mám totiž DVD/VCR přehrávač, DVD rekordér a PlayStation 3 a vedle toho mám svisle postavený XBOX. A chci se zeptat, myslíte že bude stačit 5cm místa? Není to málo?
Předem díky za odpovědi.

Xbox 360 větrání

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

5 cm by mělo být v pohodě, předpokládám, že má xbox nějaký ventilátor chlazení, takže jen potřebuje, aby si mohl odněkud ten vzduch dopravit, na což 5 cm (a na výšku mnohem víc) musí stačit

petr123*
hodnocení

1x

Zkus to dát jak potřebuješ a po chvíli hraní zkontroluj jestli není konzole nějak extrémně rozpálená. Pokud ano tak prostor na větrání budeš muset zvětšit.

mrblackstar*
hodnocení

Četl jsem že XBOX slim se chrání před přehřátím, že když to je akutní tak se sám vyplně tak uvidíme

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]