Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvoření webu

Od: Šaman odpovědí: 9 změna:
Ahoj hele mám problém když dělám webovou stránku ve front pagy tak já si jí udělám uložím akdyž jí znovu otevřu tak tam je pouze pozadí a taxt ktery jsem tam napsal poraďte prosím nevím co s tím mám ofise XP profesional díky moc Šaman

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
hodnocení

0x
Nechci moc rypat, ale na tvorbu stranek neni zrovna vhodny program FRONT PAGE, spis bych se koukl po necem jinem.

al bunda*
hodnocení

0x

hans*
hodnocení

0x
A co konkrétně ti tam chybí?Obrázky nebo jiný věci.
Šaman
No chybí mi tam levé menu a obrázky ty které se mi tam hýbou nejde to uložit tak aby to u toho bylo. díky Šaman
hans*
No nejlepší bude ,když si všechno co chceš uložit na stránku dáš do jednoho souboru.No snad ti to pomůže,já jsem s tím ve frontpejdži problem neměl.
Šaman
Díky moc skusím to ahojky

depo*
hodnocení

0x
Front Page si vytváří speciální složku v Tempu. Pokud se smaže, tropí to velkou neplechu (vlastní zkušenost).

kartacek*
hodnocení

0x
Pri psani webu si dej bacha taky na prejmenovani souboru a slozek!
lukas.cernosta*
jo ale nemate ja uz nevim co s tim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]