Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděný zvuk u videa

Od: karel1711* odpovědí: 8 změna:

př ipřehrávání videa v notebooku se mi video zpozdí,není v synchronizaci se zvukem. jak to odstranit\,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaký používáte přehrávač? Zkuste Media Player Classic jak už tu bylo psáno, nebo např. s VLC mám dobré zkušenosti a sám jej používám.

Jaký máte procesor a grafickou kartu? Máte nainstalováný na grafickou kartu nejnovější ovladače?

stribrnak*

nedoporučuju instalovat a používat různé balíky kodeků typu K-Lite, Codec Pack All in One, protože mohou ve vašem systému udělat pěkný nepořádek. Raději zvolte CCCP (Combined Community Codec Pack), když chcete instalovat kodeky.

zde

popř.doporučím přehrávač KM player

ke stažení zde

karel1711*
hodnocení

pouzivan windows media player mel jsem i kmp ale spatne spoustel jakoby roloval. grafiku mam ati radeon mobility 9000. pokusim se stahnout tem vlc player ale pochybuju ze to pujde eventuelne ten mpv

karel1711*
hodnocení

grafiku mam ati mobilyty radeon 9000 a procesor 1.6ghz

To je zajímavé mně to ještě nadávno normálně jelo na PIII s procesorem o frekvenci 1116 MHz a int.GK.

V NTB měl 1,6 MHz (IBM-T42),používal jsem všechny tři.WMP-hudba,VLC-TV v internetu (vyžaduje VLC) a na filmy KM.Vše jde OK.asi máte chybu někde jinde.Toto mi dělal DVBT při přehrávání filmů z flash disku-pomohlo vypnutí a opětovné přehrávání!

doplněno 03.11.12 16:10:

Pro doplnění tu PIII mám ale nepoužívám je jak záloha,ale pořád v chodu a přehrává dobře (když je třeba a hl.když přijede dcera,aby nemuselal tahat svůj))

karel1711*
hodnocení

to me dela taky ale postupne se to zae zpozdi

juldab*

Ten CCCP doporučuji taktež. V MPC který je součástí CCCP zaškrtněte v option proces priority obove normal

Opožděný zvuk u videa

hodnocení

0x

Běžně u slabých PC bývá opožděn obraz. Způsobeno slabou grafikou a procesorem. Pomáhá použítí přehrávačů s menšími nároky např. slunecnice.cz/... , případně kodeky K-lite codec pack slunecnice.cz/... . Může být poškozen videosoubor a jeho oprava je náročnější. Zkusit přehrát ve výkon. PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]