Nejste přihlášen/a.
Zdravím, byl jsem zvyklý stahovat z cztorrent, teď ho zpoplatnili a to se mi neoplatí moje maximálka ve stahování je 1,1mb/s
Jinak není problém stahovat z TPB.org
Neznáte nějaký český torrent nebo server přes který budu stahovat aspoň mega za vteřinu?
znam nejlepsi torrentovy server vzdycky tam najdu to co chci stahl jsem prez to asi 100 her nebudu do podropbnosti nic nic ( nechci dostat ban :D ) server je www.thepiratebay.cz
Tak ten váš torrentový server je plný virů takže odtamtud raději nikdo nestahujte...Mám bohaté zkušenosti (z mého bývalého počítače než se
rozsypal z těch zavirovanejch věcí...
Díky že jsi to sem dal Opravdu dalších 100 lidí ti určitě poděkuje stejně tak jako já jsem poděkoval svému kamarádovy...
Než za stahování platit, to si raději počkám při rychlosti jen 300kB/s, jako třeba na ulozto.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.