Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkud stahovat?

Od: mathers322* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, byl jsem zvyklý stahovat z cztorrent, teď ho zpoplatnili a to se mi neoplatí :) moje maximálka ve stahování je 1,1mb/s

Jinak není problém stahovat z TPB.org

Neznáte nějaký český torrent nebo server přes který budu stahovat aspoň mega za vteřinu? :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Skoro bych se vsadil, že zadarmo nic českého podobného nebude.

Tak tak, za ten cztorrent chtějí jen par korun ;)

alesek22*
hodnocení

0x

znam nejlepsi torrentovy server vzdycky tam najdu to co chci stahl jsem prez to asi 100 her nebudu do podropbnosti nic nic ( nechci dostat ban :D ) server je www.thepiratebay.cz

virusalert

Tak ten váš torrentový server je plný virů takže odtamtud raději nikdo nestahujte...Mám bohaté zkušenosti (z mého bývalého počítače než se

rozsypal z těch zavirovanejch věcí...

Díky že jsi to sem dal :) Opravdu dalších 100 lidí ti určitě poděkuje stejně tak jako já jsem poděkoval svému kamarádovy...

naihonn*

Riziko je u takových způsobů stahování vždycky větší, to je jasná věc, i když jsou i místa, kde to kontrolují víc.

virusalert

A proto stahuji nelépe z dobře ověřených úložišť dat. Např.: ulož.to nebo slunečnice :)

solenza*
hodnocení

0x

Než za stahování platit, to si raději počkám při rychlosti jen 300kB/s, jako třeba na ulozto.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]