Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem dceři tento netbook, protože starý notas jí dochází. Bude to používat jen do školy na VŠ. Je tam systém Windows 7 Starter. Myslela jsem, že bych jí nainstaloval Windows 7 Home Premium, ale kdybych zformátoval harddisk, tak bych asi odinstaloval Recovery oddíl a při reklamaci by říkali, že jsem do toho rýpal. Je možnost to nějak naýšit na Windows 7 Home Premium bez formátu harddisku? Product key mám. Kdyby to nešlo, bude jí stačit ten Windows 7 Starter? Prý ten Starter má nějaké omezené funkce, ale nevím jaké, tak mi poraďte. Protože tam není optická mechanika, udělal jsem si botovací flashku, ale nevím jak to přepnout v biosu, protože at mačkám cokoliv, nemůžu se do toho biosu dostat, poradte, kterým tlačítkem se tam dostanu.
Díky
Dobrý den, na netboocích většinou bývá W7 starter proto, že by netbook Home premium nezvládl, nechala bych tam ty Startery, přece jenom je to netbook a myslím, že na něj stačí, jsou tam omezené funkce to je pravda (například nejde změnit pozadí), i tak bych přeinstalaci konzultovala s někým kdo by vám poradil, protože záleží na parametrech toho pc, je docela možné, že by počítač s home premium dělal prostě potíže (protože na to není na pc dostačující HW), kamarád má netbook Asus též do školy a vyhovují mu i ty Startery (kdyžtak to můžete řekněme měsíc zkusit, když by jí to vadilo, tak přeinstalovat).. hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.