Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Packard bell, dot S

Od: marian® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, koupil jsem dceři tento netbook, protože starý notas jí dochází. Bude to používat jen do školy na VŠ. Je tam systém Windows 7 Starter. Myslela jsem, že bych jí nainstaloval Windows 7 Home Premium, ale kdybych zformátoval harddisk, tak bych asi odinstaloval Recovery oddíl a při reklamaci by říkali, že jsem do toho rýpal. Je možnost to nějak naýšit na Windows 7 Home Premium bez formátu harddisku? Product key mám. Kdyby to nešlo, bude jí stačit ten Windows 7 Starter? Prý ten Starter má nějaké omezené funkce, ale nevím jaké, tak mi poraďte. Protože tam není optická mechanika, udělal jsem si botovací flashku, ale nevím jak to přepnout v biosu, protože at mačkám cokoliv, nemůžu se do toho biosu dostat, poradte, kterým tlačítkem se tam dostanu.
Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Dobrý den, na netboocích většinou bývá W7 starter proto, že by netbook Home premium nezvládl, nechala bych tam ty Startery, přece jenom je to netbook a myslím, že na něj stačí, jsou tam omezené funkce to je pravda (například nejde změnit pozadí), i tak bych přeinstalaci konzultovala s někým kdo by vám poradil, protože záleží na parametrech toho pc, je docela možné, že by počítač s home premium dělal prostě potíže (protože na to není na pc dostačující HW), kamarád má netbook Asus též do školy a vyhovují mu i ty Startery (kdyžtak to můžete řekněme měsíc zkusit, když by jí to vadilo, tak přeinstalovat).. hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]