Nejste přihlášen/a.
už asi měsíc blbne stahování z uložto...stáhnu jeden film a další stahování dalšího filmu už nefunguje - kliknu na film který chci stáhnout a nic se neděje...teprve když vypnu počítač a znovu zapnu tak mohu stahovat znovu ale není to tím že by počítač zamrzl - v čem je prpblém? Nikdy se mi tohle nestávalo
No, pokud jsem tě dobře pochopil, tak si stahuješ film a mezitím ti už nejde stáhnout další film. Je to tím, že na jednom prohlížeči v jeden okamžik nemůžeš stahovat více souborů najednou. Takže si zkus počkat, až se ti první film stáhne a pak si začni stahovat druhý. Nebo si zřiď VIP účet a nebo (na to jsem přišel sám) si stáhni další webový prohlížeš (Mozzila, IE, Safari) a můžeš si stahovat více souborů najednou, ale jak jsem řekl, jenom jeden soubor na jeden web. prohlížeč, a samozřejmě bez VIP účtu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.