dobrý den ,pokud máte někdo zkušenost s plněním tiskárny inkoustem,tak rosím poraďte.Naplnil jsem kazetu přesně podle návodu a nyní tiskárnu nelze ovládat ,ale hlavně ukazuje ve stavu kontroly,že tam inkoust není.Proč to tak je a jak se to dá napravit.děkuji
A hlásí ti to chybu kazety nebo jen, že je kazeta prázdná? Některé balíčky s inkoustem na doplnění obsahují cd se softwarem. Po nainstalování už systém nehlásí, že má prázdnou kazetu. Pokud to jen hlásí prázdnou kazetu, tak lze hlášku ignorovat a tisknout. Aspoň u mě to šlo.
broskva
no ono to jednak hlásí,že tam není inkoust,ale ani to netiskne a vůbec ta tiskárna nereaguje na počítač.
mival*
Co to je za tiskárnu? HP, epson,...? Co přesně ti to hlásí?
broskva
Jedná se o HP F 380.Ta tiskárna nejde a když si nastavím stav inkoustu ,tak tam podle toho žádný není.Tiskárna nereaguje na příkaz tisku.
jj, přehlédl jsem to. Zkus vyměnit tu kazetu, která hlásí chybu za jinou. Pokud to bude OK, je chyba v ní (např. vadná elektronika). Pokud to nebude v pořádku, může se jednat o rozsáhlejší chybu (chyba tiskárny).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.