Nejste přihlášen/a.
Jelikoz mi nefunguje Microsoft Update /ackoliv aktualizace jsou nastaveny automaticky/, chtela jsem jej otevrit. a zobrazila se zprava:"po zjisteni spusteni verse software zobrazuje ovladaci prvky ActiveX.Zkontrolovat,zda je prvek digitalne podepsan spol.Microsoft. Nasla jsem si jak postupovat,ale nejsem si jista jak a odkud zacit.
Dekuji za odpoved s uvedenim adresy,odkud mohu zacit
Je potřeba pokud Windows update otvíráte aby jsem ho otevřela v Internet exploreru to asi děláte, ale do prohlížeče zadejte:
windowsupdate.mic/... nechcte stránku načíst
pokud na stránce vyskočí lištička buď pod adresou www nebo dole v okně potvrdtě že chcete ActiveX nainstalovat
Poté by se Vám mělo načíst okno, kde vyberete jestli doporučené nebo Vlastní aktualizace, které "zatrhnete"
Můžete vybrat třeba DOPORUČENÉ a dát další
to by mělo být Vše
VYZKOUŠEJTE A DEJTE VĚDĚT jak jste dopadla
Jindra
Dobry den.Ja mnohokrat dekuji za odpoved, ale prisla ponekud pozde. Byla jsem docela zoufala a zrejme mi pocitac napadl i nejaky virus, tak jsem jej odnesla do opravy. Kazdopadne jeste jednou diky a vasi radu jsem si jiz zaznamenala pro pripad, ze se tento problem objevi znovu. Hezky vecer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.