dobrý den,na největší CZ/SK stránce s torrenty konkrétně ( tracker.cztorrent.net/... se mi zpráva že Do vypršení Tvého účtu zbývá 4 dne...pro prodloužení účti klikni zde...a když na to kliknu tak mi to nabídne prodloužit buď přes SMS nebo bankovním převodem.Jak je to možné? Kamarád který je tam zaregistrovaný už asi 3x déle jak já tak nic takového neplatil a má přístup ke všem torrentům..díkyPro prodloužení účtu klikni zde
Vyprší ti "member" účet, přístup mít budeš, jen nebudeš moct psát do chatu, myslim ani do fóra, a stahovat nejnovější torrenty. doplněno 01.11.12 22:51: Chyba! Omlouvám se. Změna pravidel, ted už se platit musí..
bezna praxe, z neceho provozovatel zit musi (kdyz uz nic tak platit hosting), chces tahat nelegalne zdarma a je ti proti srsti obetovat aspon tech blbych par korun, ze ti to nekdo umozni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.