Nejste přihlášen/a.
Jde nějakým způsobem vrátit původní verzi biosu? Novější verze nějak nesedla, je to spíš horší než lepší.
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mival*
Intel má k téhle desce na svých stránkách poslední verzi. Žádná jiná tam bohužel není. Už jsem jí hledala.
Upgrade - od té doby nevidím v biosu cdrom, v XP ji vidím a funguje.
Upgrade - od té doby nevidím v biosu cdrom, v XP ji vidím a funguje.
Pokud víš, jaká to byla verze, dala by se snad ještě dohledat. Možná neobvyklá otázka: je pro tebe nezbytné, aby byla ta mechanika v BIOSu vidět?
lukyn1811*
Tak sem napiš, co máš za desku. A verze biosu by se měla zobrazit na úvodní obrazovce při startu počítače.
lukyn1811*
No já jsem chtěl vědět verzi současného, abych dokázal určit, který by mohl být předchozí. OK?
mival*
Deska je Intel, D865GLC, upgrade biosu je ze 4.8.2005, verze BF86510A.86A.0077.P25.0508040031.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]