Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem totálně zoufalý, při zapnutí počítače se na všech programech změnila ikona a nejdo spustit. Respěktivě jdou, ale na cokoliv klidknu, vždy se otevře program windows media center . Počítač je totálně neovladatelný... Neví někdo nějakou užitečnou radu?
Přikládám screen ikony. ( Pouze to zelené kolečko ).
Zkus spustit Průzkumníka tak, že stiskneš Win (klávesa s logem Woken) + R a zadáš "explorer.exe"
Jestli to taky nepůjde, tak si najdi/stáhni instalační disk systému, nabootuj z něj a zvol "Opravit systém". (Vista a 7, XPčka to mají tuším jinak, přes nějak Konzoli pro zotavení či co, to bych musel hledat).
doplněno 31.10.12 16:49: Něco jsem o tom našel: Nějak spusť prohlížeč (třeba výše uvedeným způsobem - místo "explorer.exe"zadáš cestu k .exe prohlížeče) a stáhni (nejlépe na C:, pro snadný přístup k instalátoru) a nainstaluj (instalátor můžeš zase spustit přes Win+R a zadáním cesty k souboru - C:[jméno inst. MBAM].exe) MBAM, poté spusť úplný sken (mělo by se to spustit samo po nainstalování) a odstraň případný malware.
Samotná asociace souborů je problém změny souborů v registrech, je to třeba přenastavit v ovládaích panelech, jestli půjdou spustit, jestli ne, udělet to, co jsem napsal výše.
Náhodný odkaz: answers.microsoft.com/...
Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému - spustit a poté zvolit datum, kdy byl počítač ještě v pořádku...
BTW - jak k tomu došlo?
doplněno 31.10.12 15:38:Jak k tomu došlo?
No nic... Restartuj počítač, po startu spusť Recovery (obnovení systému) a z menu zvol Obnovit systém...
Je zapotřebí obnovit asociace k souborům.Zkusil bych tohle dougknox.com/... ,případně stahuj.centrum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.